Infofinanciar > Info > Bucureștenii se bucură acum de un nou parc! Un proiect unic de după Revoluție
Info

Bucureștenii se bucură acum de un nou parc! Un proiect unic de după Revoluție

Parcul Liniei (sursă foto: Buletin de București)
sursă foto: arhiva companiei

Chiar de Sărbătoarea Floriilor, a fost inaugurat în București un nou parc. Mai excat, a fost deschisă publicului Faza a II-a din Parcul Liniei din Sectorul 6 al Capitalei. Este vorba, așadar, de cel mai mare parc liniar din România. La evenimentul de inaugurare a participat și primarul de sector, Ciprian Ciucu,

Edilul a vorbit despre acest proiect important din București și din România. Le-a transmis oamenilor că acest parc este dedicat loc, este un loc destinat relaxării și petrecerii timpului liber. „Faza II conecteaza zona Lujereului cu zona AFI Cotroceni. Am plantat 1500 arbori, inclusiv pădurea urbană. E continuarea firească a parcului Liniei”, a menționat primarul Ciprian Ciucu.

„Avem piste de biciclete 1.5 km, noi locuri de joacă, zone de relaxare, spaţii de lucru cu wifi şi electricitate. Dacă în S6 se poate, atunci trebuie să se poată în tot Bucureştiul, nu trebuie să existe scuze”, a mai declarat primarul de la Sectorul 6 al Capitalei.

Bucureștenii se bucură acum de un nou parc

La inaugurarea acestei zone din Parcul Liniei, Ciprian Ciucu a fost însoţit şi de candidatul liberalilor la Primăria Generală a Capitalei. De asemenea, la aveniment, alături de Sebastian Burduja și edilul Sectorului 6, a fost prezent și candidatul la Primăria Sectorului 1 din partea Alianței PSD – PNL, George Tuţă.

„Aici vezi cu ochiul liber ce poate să facă un primar liberal perfomant pentru oameni şi cred că ne-am putut cu toţii bucura de bucuria bucureştenior. Aici e rezultatul unei reţete simple pe care Ciprian Ciucu a aplicat-o cu o perseverenţă exemplară. A avut un plan şi o gândire încă din campania de acum patru ani”, a declarat Sebastian Burduja, ministrul Energiei și candidat liberal pentru Primăria Capitalei.

Un proiect unic de după Revoluție

George Tuță, candidatul la Primăria Sectorului 1 din București, prezent și el la inaugurare, spune că îl admiră pe Ciucu și că-i urmărește de aproape realizările: „Îl admir pe Ciprian Ciucu pentru perseverenţa cu care rezolvă problemele”, spune Tuță. „Ăsta este ingredientul pe care trebuie să îl aibă un om care îi respectă pe cetăţeni. Atunci când ai în minte un plan ţine doar de tine să îl implementezi. Iar această politică a faptelor trebuie să fie regula prin care să guvernăm Bucureştiul”, a declarat George Tuţă.

La momentul de față, Parcul Liniei se întinde pe o suprafaţă de 8 hectare. Este, așadar, cel mai mare spațiu verde realizat în Capitală după Revoluție. După această inaugurare, administrația publică va începe lucrările la Faza III. La final, Parcul Liniei va avea o lungime totală de 4 km, scrie antena3.ro.