Infofinanciar > Info > Biletele pentru transportul în comun şi gigacaloria nu se vor scumpi în București
Info

Biletele pentru transportul în comun şi gigacaloria nu se vor scumpi în București

energie termica calorifer
Foto: facebook.com

Biletele pentru transportul în comun şi gigacaloria nu se vor scumpi în Capitală. Aceasta este promisiunea primarul general, Nicuşor Dan.

Dar municipalitatea va fi nevoită să taie din fondurile alocate întreţinerii parcurilor sau reparării străzilor.  Pentru că anul acesta bugetul Bucureştiului este cu 600 de milioane de lei mai mic decât în 2023.

Nicuşor Dan: ”Nu o să facem asta în ceea ce priveşte biletele, abonamentele STB şi tariful populaţiei pentru căldură. Am tăiat din lucruri pe care am fi dorit să le facem. De exemplu, paza în parc. Am enumerat toate lucrurile pe care am fi dorit să le avem şi le-am tăiat. Noi, dacă am avea un buget cu trei miliarde de lei mai mare de cât îl avem acum, am avea ce să facem cu ei. Sunt și foarte multe restanţea nu scumpuim transportul în comun.

Nicuşor Dan a mai anunţat că reparaţiile capitale la Podul Grant se vor încheia cel târziu la finalul lunii martie.

Plata călătoriei cu cardul bancar contactless, direct la validator, în mijloacele de transport public. Se permite achitarea călătoriei cu orice card bancar contactless, Mastercard, Maestro sau Visa, emis oriunde în lume.