Infofinanciar > Info > Platforma informatică prin care se realizează plățile de asistență socială. ANPIS oferă 28 milioane de euro
Info

Platforma informatică prin care se realizează plățile de asistență socială. ANPIS oferă 28 milioane de euro

Legea Pensiilor (sursă foto: capital.ro)
Sursa foto: arhiva companiei

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS) dorește să furnizeze suma de 136 de milioane de lei pentru înfăptuirea platformei informative care va gestiona toate plățile de asistență socială.

Reprezentanții ANPIS au lansat în SICAP, platforma de achiziții publice, licitația pentru achiziția de servicii pentru dezvoltarea și implementarea soluției informatice. Aici este inclusă, de asemenea, și furnizarea de software pentru implementarea Sistemului National Integrat de Asistență Socială – SNIAS.

Acest program este inclus în PNRR. De asemenea, valoarea contractului ajunge la suma de 136 de milioane de lei. Este echivalentul a aproximativ 28 de milioane de euro.

Cu ajutorul acestei sume se vrea achiziționarea de echipamente pentru dotarea Data Center. Totodată, se va mai achita și instalarea și configurarea, licența de software COTS, servicii integrare SNIAS, instalare configurare licențe, dezvoltare software și testarea.

Contractul va avea o durată de 20 de luni. În data de 13 mai se deschid ofertele, informează antena3.ro