Infofinanciar > Info > Poți rămâne cu bani în buzunar la final de lună! Află cine va beneficia de facturi mai mici la energie electrică
Info

Poți rămâne cu bani în buzunar la final de lună! Află cine va beneficia de facturi mai mici la energie electrică

Nu mai sunt bani în Capitală! Salarii plătite cu chiu și vai
sursa foto arhiva

O anumită categorie de români va avea parte de beneficii. Mai exact, unii cetățeni se vor putea bucura de facturi mai mici la energie electrică.

Prețurile la energie electrică au înregistrat anumite scăderi, în ciuda fluctuaților de pe piață. Totuși, românii nu au observat o schimbare notabilă la nivelul facturilor. Dar, o modificare a plafoanelor va aduce beneficii pentru o anumită categorie de români. Este vorba de cei a căror consum lunar este de peste 250 de kilowați / oră. De asemenea, se vor bucura de facturi mai mici cetățenii care aveau plafoane ridicate de 1,3 lei pe kilowatt / oră.

„Aceștia vor fi principalii beneficiari și vor resimți un impact în ceea ce privește factura gazelor naturale. Pentru cei care în momentul de față au plafonul minim, cel mai probabil nu va exista o scădere efectivă a prețului și a valorii facturii, având în vedere că acest plafon minim în momentul de față este la nivelul ofertelor care sunt în piață”, a spus Dumitru Chisăliță, președintele Asociației Energie Inteligentă, conform România TV .