Info

Au început înscrierile la Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2022! Evenimentul va avea loc la finalul lunii

Au început înscrierile la Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2022! Evenimentul va avea loc la finalul lunii
sursa foto arhiva companiei

Conferința  National Geographic Learning  este organizată și anul acesta de Fischer International, în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Accesul la eveniment este gratuit și se face pe bază de înscriere.

Acest eveniment aduce împreună profesori și traineri din întreaga lume, care vor discuta pe tematică educațională, abordând subiecte legate de modalități și tehnici de predare, de cultivarea curiozității și atenției elevilor prin intermediul unui mod de învățare practic și dezvoltarea materialelor didactice în conformitate cu noile tendințe în rândurile educației.

Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel, în București, în ultima sâmbătă din lună, pe data de 26 noiembrie 2022, începând cu ora 10.00. Participarea este gratuită, cei interesați să participe se pot înscrie online prin linkul de la finalul comunicatului.

Cine sunt invitații ediției de anul acesta

Conferința va păstra tradiția de a aduce în fața profesorilor din România speakeri de renume mondial și traineri consacrați. Alex Warren și Hugh Dellar vin în Romania cu cele mai provocatoare subiecte.

Alex Warren, este consultant academic în cadrul editurii National Geographic Learning, profesor și trainer cu peste 18 ani de experiență în domeniul ELT (English Language Teaching), iar Hugh Dellar este co-autorul seriilor de manuale Outcomes si Perspectives, profesor și trainer cu o experiență de peste douăzeci de ani în domeniu, co-fondatorul Lexical Lab și co-autor al lucrării de metodologie Teaching Lexically.

”Conferinta va aborda aspecte importante din domeniul educației, precum cultivarea curiozității în rândul elevilor și a felului în care aceasta îi ajută pe elevi să fie nu numai atenți la oră, dar și captivați de materialele folosite. Se vor prezenta de asemenea tehnici de predare a pronunției într-o lume în care doar a cincea parte din vorbitorii de limba engleză sunt nativi și va oferi inspirație pentru a ieși din tiparele obișnuite ale predării prin intermediul gramaticii, pentru a oferi mai multă atenție lexicului și folosirii limbii engleze în context”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

La eveniment sunt așteptați 500 de profesori de limba engleză, dar și profesori ale altor discipline, elevi, studenți, specialiști în educație. Evenimentul este gratuit, iar numărul de locuri este limitat, prin urmare doritorii sunt invitați să își rezerve locul cât mai rapid.

Cine sunt actorii implicați

National Geographic Learning este una dintre cele mai prestigioase edituri internaționale. Specializata în producerea de manuale pentru învațarea limbii engleze, editura a produs până în prezent materiale educaționale și de instruire care au fost nominalizate printre cele mai bune programe educaționale din întreaga lume.

”Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fischer International susțin formarea continuă a profesorilor și specialiștilor, prin organizarea constantă a unor evenimente care au devenit emblematice pentru comunitatea profesorilor din România”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cei interesați să afle mai multe detalii sau să se înscrie la eveniment o pot face pe siteul cartiengleza.ro sau accesând link-ul următor: https://bit.ly/3zZq8CU.