Infofinanciar > Info > Se anunță o grevă generală în luna august! Angajații Registrului Comerțului au emis un avertisment
Info

Se anunță o grevă generală în luna august! Angajații Registrului Comerțului au emis un avertisment

Greva Japoneză (Sursă foto: ClujManifest)
Sursa foto: arhiva companiei

În luna august a acestui an, angajații din Oficiul Național al Registrului Comerțului ar putea intra în grevă generală. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care nu vor primi o creștere cu 15% a salariilor de bază. De asemenea, acest lucru se va întâmpla și dacă nu vor beneficia de o majorare a sporului de risc și solicitare neuropsihică.

Aceste declarații au fost făcute de către președintele Sindicatului Angajaților din Oficiul Național al Registrului Comerțului, Ionela-Monica Pietriș.

Aceasta a mai transmis că în ziua de joi, 18 aprilie, angajații ONRC au intrat în grevă japoneză, la nivelul întregii țări. Ei au cerut oficialilor din Guvern să adopte măsurile necesare pentru a rezolva revendicările.

Potrivit calendarului, între 18 și 22 aprilie, angajații vor fi în grevă japoneză. Mai apoi, între 23 și 25 aprilie, în toate județele, de la ora 13:30 vor avea loc mitinguri.

În data de 26 aprilie, la sediul Ministerului Justiției, de la ora 11:00, se va desfășura un miting. Mai apoi, din luna august, va avea loc o grevă generală, informează economedia.ro