Infofinanciar > Info > Anunț important pentru șoferi! Mai multe restricții de circulație intră în vigoare la noapte
Info

Anunț important pentru șoferi! Mai multe restricții de circulație intră în vigoare la noapte

Anunț important pentru șoferi! Mai multe restricții de circulație intră în vigoare la noapte
Sursa foto: impact.ro

În noaptea dintre marți spre miercuri, 07.03 – 08.03, circulația pe Autostrada Soarelui va fi restricționată din cauza unor lucări între orele 23:00 – 1:00, astfel că este recomandat ca șoferii să evite să parcurgă o rută care ar include drumul în acest interval orar.

Având ca scop executarea lucrărilor de montare și scoatere de pe amplasament a portalului aferent contractului de proiectare și execuție a lotului 1 de pe Centura București Sud, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române au transmis că vor avea loc restricții de circulație în perioada 7 – 8 martie, în intervalul oral 23.00 – 1.00, pe A2 București -Constanța, sectorul cuprins între km 11+700m și km 12+600m.

Circulația nu va fi complet oprită

Anunțul nu este un motiv de panică pentru șoferii care traversează bucata de drum în care se vor executa lucrările în intervalul de timp menționat. Circulația va fi restricționată  pe Centura București pe o singură bandă (pe prima), în ambele sensuri de circulație și nu va fi complet oprită.

Același lucru nu se poate spune, din păcate, și despre sensul București – Constanța, unde circulația va fi complet închisă înre orele 23:30 – 24:00. Așadar, circulația va fi devată pe rutele următoare: Bulevardul Theodor Pallady – A2 – nod rutier km 12 – DNCB – DN 3 – Fundulea – A2.

Anunțul a fost făcut de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pe pagina oficială de Facebook:

CNAIR împreună cu Poliția Rutieră vor institui restricții de circulație în noaptea dintre zilele 7 și 8 martie, pe A2, pe sectorul cuprins între km. 11+700 și km. 12+600, în intervalul orar 23:00 – 01:00, pentru a permite executarea lucrărilor de montare și scoatere de pe amplasament a portalului aferent contractului de proiectare și execuție a lotului 1 de pe Autostrada de Centură București Sud (A0).

Astfel, circulația în această perioadă se va desfășura pe banda 1 în ambele sensuri de circulație. În intervalul orar precizat va avea loc și o închidere totală a circulației pe calea 1 sensul București – Constanța între orele 23:30 – 24:00. În acest interval de timp (30 de minute) circulația pe sensul București – Constanța se va devia pe următoarele rute:

Pe direcția Bulevardul Theodor Pallady – Constanța: Bulevardul Theodor Pallady – A2 – nod rutier km. 12-000 – DNCB – DN3 – Fundulea – A2; Pe direcția DNCB – Constanța: DNCB – A2 – nod rutier km. 12-000 – DNCB – DN3 – Fundulea – A2”, se precizează în postare.

Restricții de circulație și pentru craioveni

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a postat pe Facebook anunțul conform căruia restricții de circulație vor avea loc și pe DN7.

„DRDP Craiova anunță restricții de circulație în data de 07.03.2023 în funcție de condițiile meteorologice.

Pe DN7, între km. 234+000 – km. 235+000, în zona localității Câineni, se lucrează la tăierea plantației periculoase. Circulația rutieră se închide în reprize de maxim 20 minute, între orele 08:00-16:00”, se anunță în postare.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.