Infofinanciar > Lumea la zi > Analiză FOX NEWS: Care au fost cei mai enervanți oameni ai anului 2022
Lumea la zi

Analiză FOX NEWS: Care au fost cei mai enervanți oameni ai anului 2022

meghan markle și prințul harry foxnews.com
sursă foto: foxnews.com

Jurnalistul de la Fox News Dan Gainor prezintă care au fost, în opinia sa, cele mai „enervante” personalități ale anului 2022 care stă să se încheie. Regulile după care a mers acesta sunt unele simple: să fie în mass-media și să fie cineva ușor de recunoscut ca fiind „stresant”

„Ah 2022, ne vei lipsi! Dar nu ne va fi dor de oamenii de pe această listă. Să sperăm că în noul an nu îi vom mai regăsi atât de des în spațiul mediatic, că vor fi panca de rezerve. Așteptăm, așadar, noii monștri mediatici la fel de enervanți care să-i înlocuiască”, își începe Dan Gainor editorialul.

Ceea ce este remarcabil este cine nu se află pe listă. Jurnalistul Fox News se gândește astfel la fostul „arbore” prezidențial, așa cum îl numește el, Michael Avenatti (cu tot cu termite), la „fiul rătăcitor” sau „oaia neagră a familiei”, Hunter Biden și la „enervantul duo divorțat” format din Johnny Depp și Amber Heard. Pur și simplu, aceștia nu au fost suficient de enervanți în concepția lui Gainor.

Meghan Markle și Prințul său

Înainte de a se căsători, Prințul Harry avea un nume și o personalitate. Acum, el este doar un însoțitor al „femeii care va fi prințesă”. Meghan a crezut că a deveni membru al regalității înseamnă că toată lumea o va trata așa cum a fost tratată la Hollywood, adică cu un amestec de atenție și adorație. Se pare că a trebuit să facă reverențe reginei, chiar dacă Meghan spera să fie centrul propriului ei univers. Acum, presa de pe ambele maluri ale iazului nu o mai suportă. Chiar și The New York Times a dat noului ei sperial acest titlu: „Harry & Meghan, serialul, are toată intimitatea de pe Instagram”. Este șocant faptul că Meghan este o actriță de carieră, iar ea nu poate nici măcar să se comporte cumsecade sau măcar normal. „Mă întreb când va observa Harry”, remarcă jurnalistul Fox News.

Meghan și Harry în celebrul lor interviu acordat Oprahei Winfrey (sursă foto: The New York Times)

Meghan și Harry în celebrul lor interviu acordat Oprahei Winfrey (sursă foto: The New York Times)

Kanye (Ye) West

Era de la sine înțeles faptul că celebrul „clan” Kardashian trebuia să-și facă apariția în acest top. Iar, în calitate de fost „membru de trib”, Ye chiar contează, este un personaj. Este nevoie de multe pentru a-l detrona pe reverendul Louis Farrakhan ca fiind cel mai important antisemit al națiunii, dar Ye cu siguranță a încercat. El a trecut de la „Death con 3” pe „THE JEWISH PEOPLE” la a susține că „de fapt, nu poate fi antisemit”. El continuă să încalce „Legea Firii”, căci, probabil, nu se poate abține: „Dacă te afli într-o gaură, nu mai săpa în adâncime”. Ye încă mai are libertatea de exprimare, dar s-ar ajuta singur dacă ar tăcea și ar asculta, după spusele lui Gainor.

Kanye West, rapper, celebritate, „părerolog”, indecis dacă să candideze la Casa Albă sau nu (sursă foto: forbes.com)

Kanye West, rapper, celebritate, „părerolog”, indecis dacă să candideze la Casa Albă sau nu (sursă foto: forbes.com)

Oamenii lui Harry Potter

„Imaginează-ți doar că ești un adolescent, că ești actor și ajungi să apari în filme bazate pe unele dintre cele mai populare cărți din toate timpurile!” îndeamnă jurnalistul. În aceste condiții, este clar că devii super faimos și fabulos de bogat. Dar autoarea J.K. Rowling îndrăznește să ia atitudine față de viziunea tradițională asupra femeilor. Această mișcare ar fi umplut pafarul, însă. Vedetele din celebra serie și-au făcut propria „vrajă de transfigurare” și s-au transformat din copii în „șobolani”, remarcă Gainor. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint și alții  au dovedit lumii cât de „treji” sunt ei, de fapt, și s-au supărat. Așa că au aruncat-o pe Rowling pe șinele Expresului Hogwarts… dar, într-un final, și-au păstrat cu toții banii și faima de pe urma peliculelor. Actorii și actrițele care și-au început carierele la vârste fragede încă se comportă ca atare.

Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) și Rupert Grint (Ron Weasley), actorii din „Harry Poter” care acum care acum sunt la „bachete” cu J. K. Rowling (sursă foto: Surrey Live)

Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) și Rupert Grint (Ron Weasley), actorii din „Harry Potter” care acum care acum sunt la „bachete” cu J. K. Rowling (sursă foto: Surrey Live)

Pete Davidson

Davidson s-a întâlnit cu mai multe femei faimoase și frumoase decât oricine de la Sinatra încoace. Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kim Kardashian și Emily Ratajkowski, pentru a numi doar câteva. Ca urmare, fiecare mișcare pe care o face ajunge în presă. Împlinește 30 de ani în 2023. „Davidson, care nu are niciun talent actoricesc sau comic aparent, este dovada că un grup – francmasoni, Illuminati, mimi, cineva – controlează lumea”, ironizează Gainor situația. „Sau poate că este doar Pete însuși făcut pentru a fi în lumina reflectoarelor. Uitați de „The Matrix”, aceasta este lumea de vis a lui Pete Davidson, lumea în care trăim cu toții”.

Pete Davidson, o celebritate cu semn de întrebare (sursă foto: Celebrity Net Worth)

Pete Davidson, o celebritate cu semn de întrebare (sursă foto: Celebrity Net Worth)

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.