Infofinanciar > Lumea la zi > Ce să aleagă americanii? Biden reprezintă libertatea, spune el
Lumea la zi

Ce să aleagă americanii? Biden reprezintă libertatea, spune el

Ce să aleagă americanii? Biden reprezintă libertatea, spune el
sursă foto: arhiva companiei

Cei care nu sunt neapărat fanii președintelui Biden l-au criticat pe acesta pe rețelele de socializare. Ei au amintit de declarația derutantă prin care îi încuraja pe alegători să „aleagă libertatea în locul democrației. Conservatorii și-au exprimat confuzia cu privire la mesajul lui Biden. Iar alții au insistat că a fost încă o gafă care arată declinul său cognitiv.

Biden a făcut afirmația în timp ce accepta joi, în Pennsylvania, susținerea oficială a familiei Kennedy pentru prezidențiale. În timpul mitingului politic, foarte mulți membri ai familiei Kennedy au apărut alături de președintele Biden pentru a-l susține public în fața lui Robert F. Kennedy Jr.. Acesta candidează ca independent la alegerile prezidențiale din 2024.

Kerry Kennedy Jr., chiar sora lui Kennedy Jr., a luat cuvântul la eveniment, declarând: „Președintele Biden a fost un campion pentru toate drepturile și libertățile pentru care tatăl și unchii mei au luptat”. După ce a fost prezentat de soții Kennedy, Biden s-a adresat mulțimii. Spre finalul discursului său, el a întrebat: „Sunteți gata să alegeți unitatea în locul divizării? Demnitatea în locul denigrării? Adevărul în locul minciunii? Sunteți pregătiți să alegeți libertatea în locul democrației? Pentru că asta este America”.

Ultima strofă a întors capetele cu mesajul său aparent contradictoriu. Autorul și directorul executiv al Canary, Dan K. Eberhart, a comentat: „Este bine. Totul este în regulă. Biden cu siguranță nu se află într-un declin mental sever. Nu acordați atenție omului din spatele cortinei”, scrie Fox News.