Infofinanciar > Info > Amendă usturătoare pentru un român din Timiș. Ce a făcut greșit
Info

Amendă usturătoare pentru un român din Timiș. Ce a făcut greșit

Amendă usturătoare pentru un român din Timiș. Ce a făcut greșit
Sursa foto: dreamstime.com

Un bărbat din Timiș se confruntă acum cu o amendă substanțială și cu sarcina de a-și curăța curtea, ca urmare a unei greșeli pe care a făcut-o. Situația a luat o întorsătură neașteptată pentru acest român care stă la curte.

Potrivit autorităților, Comisarii Gărzii Naționale de Mediu și Comisarul Județean Timiș au desfășurat un control la domiciliul unui rezident.  Persoana respectivă se ocupa de colectarea de deșeuri în propria sa curte.

Acest locuitor se confruntă cu o amendă usturătoare de 15.000 de lei. E obligat să facă curățenie în propria sa curte. Este un avertisment clar că există reguli stricte de respectat pentru cei care locuiesc la curte. Incălcarea acestor reguli poate avea consecințe financiare și legale grave. Autoritățile au luat măsuri ferme în urma descoperirii că bărbatul în cauză nu deținea autorizație de mediu pentru activitatea sa de colectare.

Bărbatul este obligat acum să predea deșeurile către un operator autorizat și să curețe întreaga curte. Această acțiune servește ca un avertisment clar pentru toți cei care locuiesc la curte să respecte reglementările și să obțină toate autorizațiile necesare pentru activitățile desfășurate în proprietatea lor, conform fanatik.ro.