Infofinanciar > Lumea la zi > Acord istoric între Real Madrid și HP Inc. Experiențele fanilor se vor îmbunătăți
Lumea la zi

Acord istoric între Real Madrid și HP Inc. Experiențele fanilor se vor îmbunătăți

Acord istoric între Real Madrid și HP Inc. Sursa foto: Arhiva Companiei
Sursa foto: Arhiva Companiei

Real Madrid și HP Inc. au semnat un acord istoric de sponsorizare tehnologică, marcând debutul logo-ului HP pe mânecile tricourilor clubului în cei 121 de ani de istorie.

Lansarea echipamentelor noi va avea loc în timpul meciului din 4 februarie împotriva echipei Atlético Madrid.

Implementând tehnologia HP, inclusiv dispozitive cu inteligență artificială, clubul urmărește să îmbunătățească experiențele fanilor și să sprijine operațiunile generale.

Real Madrid și HP Inc. au semnat un acord istoric de sponsorizare tehnologică, marcând debutul logo-ului HP pe mânecile tricourilor clubului în cei 121 de ani de istorie.. Sursa foto: Arhiva Companiei

Real Madrid și HP Inc. au semnat un acord de sponsorizare tehnologică. Sursa foto: Arhiva Companiei

Parteneriatul include dezvoltarea de programe comunitare și de tineret pentru a promova echitatea digitală la nivel global.

Ceremonia oficială a semnării acordului a avut loc în Ciudad Real Madrid. Colaborarea urmărește să accelereze transformarea digitală în noul complex Santiago Bernabeu și dincolo de acesta.

Antonio Lucio, Chief Marketing and Corporate Affairs Officer al HP, a subliniat entuziasmul pentru colaborarea cu Real Madrid și impactul pozitiv așteptat în comunități.