Infofinanciar > Lumea la zi > A înnebunit lupul! Clujul, Constanța și Zalăul vor să taie carnea și laptele din dieta cetățenilor săi. În 7 ani!
Lumea la zi

A înnebunit lupul! Clujul, Constanța și Zalăul vor să taie carnea și laptele din dieta cetățenilor săi. În 7 ani!

Carnea ar-urma-sa-fie-interzisa.v1
Foto: facebook.com

Chiar că a înnebunit lupul! Cine n-a auzit de Forumul Economic Mondial, ar fi bine să se informeze un pic. Respectiva instituție deține adevărul absolut al salvării planetei. Și acționează că atare.

Sub comanda Forumului, 100 de orașe au fondat o coaliție numită C40 Cities Climate Leadership Group. C40 are ca țintă atingerea unor modificări climatice esențiale salvării Terrei. Pentru asta trebuie adoptate niște schimbări radicale. Printre cele obligatorii și maximum aberante notăm: 0 consum de carne, 0 la lapte, 0 vehicule cu proprietari persoane fizice.

A înnebunit lupul! Pe bune!

Aici se mai adaugă și alte țicneli obligatorii ca: „3 articole vestimentare noi de persoană pe an”. Ba chiar și „un zbor pe distanță scurtă (mai puțin de 1500 km) la fiecare 3 ani de persoană”.

Partea proastă este că la inițitivă s-au mai adăugat încă 1000 de orașe. Astfel, C40 are acum peste 1.100 de orașe adepte ale programului său care taie, taie, taie… Să fie clar: aceste orașe plănuiesc să elimine carnea, lactatele și mașinile.

Salvatorii planetei

C40 Cities are planul de a „salva planeta” cu cu set de „reforme” de introdus în marile orașe ale lumii. Reforme cu scopul de a reduce la jumătate emisiile de gaze cu efect de seră până în 2030.

Fără mașini, fără lapte, fără carne. Și, clar, cu o reducere drastică și a achiziției de haine noi, a căror producție provoacă emisii nocive. Oamenii își vor putea cumpăra doar trei articole de îmbrăcăminte noi pe an.

Orașele românești care s-au țicnit

Printre orașele care ne vor binele cu de-a sila se numără și multe de-ale noastre.

Iată ce orașe din România care au aderat la regulile „zero carne, zero lapte, zero mașini” până acum: Aiud, Alba Iulia, Bîrlad, Botoșani, Brașov, Buzău, Câmpina, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Lugoj, Moinești, Petroșani, Pitești, Suceava, Tulcea, Zalău.

Știe Iohannis de așa ceva? Dar Ciolacu? Și dacă știu, de ce nu spun nimic despre aceste inițiative supranaționale, globaliste chiar? Dacă nu știu, de ce mai enevoie de ei? Că ne-ar putea guverna Forumul Economic Mondial, ăla de ticluiește astfel de programe aberante.

Mâncați acum, cât se mai poate!

Obiectivul eliminării cărnii, a lactatelor și a vehiculelor personale până în 2030 „ se bazează pe o viziune viitoare a producției eficiente din punctul de vedere al resurselor și pe schimbări de anvergură în comportamentul consumatorilor ”, mai spune generosul Forum.

Apropo, Forumul Economic Mondial (WEF) zice că este un organism internațional privat, non-profit. Care urmărește să promoveze cooperarea public-privată. Forumul, cu sediul la Geneva (Elveția), încearcă să promoveze cooperarea, integrând principalii lideri economici, politici și de afaceri.