Infofinanciar > Lumea la zi > A apărut și înghețata din lapte de porc
Lumea la zi

A apărut și înghețata din lapte de porc

voucher por de craciun sursă foto: Agrointeligența
Foto: facebook

Erik Stegink a creat o „înghețată din lapte de porc”. Delicatesa este un succes pentru vizitatorii fermei sale Piggy’s Palace. Aici pot vedea și animalele pe… tobogane.

Este nevoie să te obișnuiești cu gustul, dar înghețata făcută din lapte de porc, o premieră mondială. Și un succes în Olanda.

Stegink, un fermier din satul Bathmen, în regiunea Overijssel, în estul Olandei, a început să facă înghețată în urmă cu două săptămâni.

Supranumită „înghețata de porc”, noua delicatesă este un succes. La fermă, vizitatorii pot face „pig-nic” și își pot vedea porcii jucându-se pe tobogane.

„Oamenilor le place foarte mult, aproape am rămas fără primul stoc”, a declarat fermierul.  Înghețata este descrisă ca fiind „un pic grasă, plăcută și cremoasă”. „Este o înghețată delicioasă”, a spus un vizitator al fermei.

Înghețata din lapte de capră este disponibilă pe scară largă în Țările de Jos. Dar și înghețata de cămilă a fost pusă în vânzare din 2011. Laptele de porc este mai asemănător cu laptele uman decât cel de vacă în ceea ce privește lipidele.