Infofinanciar > Info > 6.000 de lei lunar. Cum poți avea banii pe card chiar de luna viitoare
Info

6.000 de lei lunar. Cum poți avea banii pe card chiar de luna viitoare

bani ajutor de la stat (sursă foto: playtech.ro)
sursă foto: playtech.ro

Procesul de alegere a unui loc de muncă necesită mult timp pentru fiecare persoană și reprezintă un moment important în viața profesională. Oamenii caută cele mai bune oferte în urma deciziei cu privire la domeniul în care vor să activeze. Milioane de locuri de muncă sunt vacante și scoase la concurs în fiecare an, în efortul de a găsi cel mai bun candidat pentru job-ul respectiv.

Un principiu extrem de important în alegerea locului de muncă este salariul, ce poate fi un principiu definitoriu în acceptarea unui anumit post. În general, salariile sunt stabilite în funcție de aptitudinile și calitățile fiecărui angajat, care pot aduce un plus și de asemenea, îl pot ajuta pe candidat să se remarce în fața angajatorului, fiind perceput ca o persoană necesară companiei sau echipei pe care o conduc.

Salarii de 6.000 de lei lunar

Aptitudinile individului sunt definitorii în cadrul unui proces de angajare, dar și în momentul stabilirii salariului. Astfel, cunoașterea mai multor limbi străine poate aduce beneficii salariale semnificative. Oamenii care vorbesc fluent engleză, germană sau poloneză pot beneficia de un salariu între 3.500 de lei și 6.000 de lei net în fiecare lună. Este vorba de postul „support specialist”,  care este oferit de firma SwiconGroup.

În cadrul anunțului de recrutare, firma specifică faptul că este în căutare de vorbitori de limbă engleză și germană, care deține între 1-3 ani de experiență în acest domeniu și posedă cunoștințe vaste legate de cele două limbi străine. Oferta salarială se situează între 5.500 de lei-6.000 de lei net lunar, iar angajatorul specifică faptul că viitorul post ocupat de unul dintre candidați oferă tichete de masă și abonament de sănătate.

De asemenea, pentru candidații vorbitori de limbă poloneză, beneficiază de alte oferte salariale de nerefuzat. Astfel, firma Devarti este în căutare de noi angajați care vorbesc fluent poloneză și care dețin capacități de organizare și de comunicare eficientă. Ofertele salariale pentru candidații selectați încep de la 4.000 de lei net pe lună, potrivit ofertelor de angajare.

Vorbitori fluenți de limbi străine

Există oferte de muncă profitabile și pentru cei care sunt specializați în limba germană. Un candidat care vorbește fluent limba germană poate beneficia de un salariu net de 3.500 de lei, sumă specificată în cadrul ofertelor de angajare. „Rolul implică atât activităţi de traduceri, cât şi colaborarea directă cu echipa din Germania. De asemenea, implică o înţelegere profundă a limbii germane, întrucât persoana pe care o căutam va acţiona ca un prim punct de contact pentru noi cu echipa din Germania” au afirmat recrutorii firmei Royal Market în anunţul de angajare.

De asemenea, și limba spaniolă este la mare căutare printre angajatori. Cei care vorbesc perfect limba spaniolă, pot ocupa un loc de muncă care prevede activități de „help desk”. Candidații pot opta pentru un astfel de job în condițiile în care au cunoștințe avansate de limbă spaniolă și cel puțin un nivel mediu al limbii engleze. Locul de muncă este în regim remote, iar salariile oferite pot varia între 2.400 de lei-5.000 de lei, conform Romania TV .

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.