Infofinanciar > Info > S-a zis cu Dacia Spring? Chinezii aduc pe piața din Europa un model care va concura cu marca noastră
Info

S-a zis cu Dacia Spring? Chinezii aduc pe piața din Europa un model care va concura cu marca noastră

Dacia Spring Sursa foto G4Media.ro
Sursa foto: arhiva companiei

Începând cu anul viitor, dominația Dacia pe piața europeană a mașinilor electrice ieftine s-ar putea încheia brusc. Din anul 2025, BYD, constructor auto chinez, va importa pe piața din Europa modelul Seagull. Autovehiculul ar putea să dețină mai multe dotări decât Dacia Spring. În plus, acestea ar putea venit la un preț mai mic sau identic.

Reprezentanții companiei BYD au confirmat în mod oficial că modelul electric de oraș, Seagull, va fi disponibil în Europa din 2025. Cu această ocazie, companie va lansa o generație nouă a modelului.

Noul model Seagull, al BYD, pentru piața din Europa, va avea un design nou comparativ cu cel care se vinde în China. În plus, acesta va fi dotat cu mai multe sisteme de siguranță. În acest fel va trece de testele Euro NCAP.

Nu au fost transmise mai multe informații cu privire la acest model. Există mari posibilități ca acesta să fie produs în Ungaria. Asta deoarece BYD va construi acolo o uzină, informează realitatea.net