Infofinanciar > Info > Cum va fi vremea luni, 15 aprilie? Peste 30 de grade Celsius
Info

Cum va fi vremea luni, 15 aprilie? Peste 30 de grade Celsius

vremea (sursă foto: Sfatul Părinților)
sursă foto: arhiva companiei

Echipa de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a venit cu prognoza actualizată pentru noua săptămână. Conform acestor informații, vremea va fi extrem de caldă. Temperaturile vor fi mai mari decât cele obișnuite pentru mijlocul lunii aprilie. Iar această prognoză meteo este valabilă pentru toată țara.

Reprezentanții ANM specifică faptul că vremea va fi extrem de caldă pentru mijlocul lunii aprilie în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade Celsius pe litoralul românesc și în Deltă. De asemenea, se va ajunge și la o temperatură de 34 de grade în sudul Olteniei și în zona de Sud-Vest al Munteniei. Se înregistrează, astfel, valori termice cu până la 11-16 grade peste mediile climatologice obișnuite acestei perioade.

Iar temperaturile minime vor fi cuprinse între valorile 5 și 17 grade Celius. Mai departe, se specifică în această prognoză faptul că cerul va fi de variabil la senin. Dar și cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, în a doua parte a zilei, cu totul izolat, scrie romaniatv.net.