Infofinanciar > Info > Victor Ponta susține candidatura lui Piedone. Care sunt celelalte propuneri
Info

Victor Ponta susține candidatura lui Piedone. Care sunt celelalte propuneri

Victor Ponta susține candidatura lui Piedone
Sursa foto: europalibera.ro

Victor Ponta, fostul premier al României, și-a exprimat susținerea pentru candidatul său preferat pentru funcția de primar al Capitalei. El a respins varianta vehiculată pe surse de către PSD-PNL. A anunțat că își va acorda votul lui Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5.

„Pe Nicușor Dan sigur nu îl votez, pe domnul arhitect nu îl cunosc, îmi pare rău, nu am ajuns la vârsta asta să votez oameni pe care nu îi cunosc, că mi-i garantează partidul. Sigur că o să-l votez pe Piedone dacă va candida, are șanse foarte mari dacă o face, sper să nu se răzgândească, eu îl întreb în fiecare zi. El spune că nu se răzgândește”, a declarat Victor Ponta.

Ultimele propuneri care au apărut în discuțiile pentru stabilirea unui candidat comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei sunt medicul Cătălin Cîrstoiu și arhitectul Tiberiu Florescu. Există și alte două nume în discuție, însă nu este clar cine sunt aceștia.

Conform surselor, liderii Coaliției au decis să nu mai susțină pe cei patru candidați analizați anterior. Sebastian Burduja, Gabriela Firea, Daniel Băluță și Ionuț Lupescu, conform stiripesurse.ro.