Infofinanciar > Info > Vești bune pentru iubitorii de lectură dintr-un oraș din România! Vor putea accesa „Biblioteca din autobuz”
Info

Vești bune pentru iubitorii de lectură dintr-un oraș din România! Vor putea accesa „Biblioteca din autobuz”

România ocupă ultimul loc în UE în ceea ce privește lectura
Sursa foto: arhiva companiei

Într-un oraș de la noi din țară, călătorii vor avea posibilitatea de a accesa „Biblioteca din autobuz”. Acest lucru va fi posibil, însă, pe parcursul Săptămânii Naționale a Bibliotecilor.

În Târgu Mureș, călătorii care aleg să se deplaseze cu transportul în comun, vor avea posibilitatea de a accesa „Biblioteca din autobuz”. Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Bibliotecii Județene Mureș, acest serviciu va fi disponibil pe câteva trasee din oraș. De asemenea, un alt aspect pe care l-au mai transmis aceștia este că accesarea se va putea face pe parcursul Săptămânii Naționale a Bibliotecilor.

„În intervalul 22-26 aprilie, sărbătorim la Târgu Mureş Săptămâna Naţională a Bibliotecilor! În cadrul acestei sărbători, vom explora împreună minunata lume a culturii, a cărţilor, a poveştilor pentru toate vârstele, prin activităţi diverse, prin provocări şi experienţe interactive, care vor conecta – încă o dată – Biblioteca şi Comunitatea”, este mesajul transmis de aceștia.

Un alt lucru pe care l-au mai precizat reprezentanții este că „Biblioteca din autobuz” începe pe data de 23 aprilie. Pe unele trasee, călătorii vor găsi cutii cu cărți. Acestea sunt oferite de către Biblioteca Județeană Mureș, informează antena3.ro