Infofinanciar > Esential > Veste bună, vom plăti RCA-ul în rate. Și fără dobândă
Esential Info

Veste bună, vom plăti RCA-ul în rate. Și fără dobândă

Veste bună, vom plăti RCA-ul în rate. Și fără dobândă

Autodeal este o aplicație care îi va băga pe șoferii români în metaversul RCA. Vor fi la un clic distanță de a plăti polițele pentru autovehicule online, în patru rate, și, miracol!, fără dobândă.

Finanțare în 10 minute

Aplicația este specializată în gestionarea costurilor şi obligaţiilor auto, informează reprezentanţii platformei. Bref, cu ajutorul Autodeal, poliţele RCA pot fi achitate în patru rate fără dobândă, 100% online, iar timpul de răspuns pentru aplicaţia de finanţare este mai mic de zece minute. Reprezentanţii platformei online estimează că aproximativ 20% din totalul poliţelor RCA ar urma să fie plătite în rate de către utilizatorii Autodeal. După un sondaj-fulger în redacție, noi credem că procentul va fi mai mare.

Opţiunea privind plata în rate are la bază un parteneriatul încheiat între Autodeal şi TBI Bank.  Reprezentanții platformei mai spun că, pentru acest an, estimează o triplare a numărului de poliţe încheiate prin aplicaţie, iar, la final de an, numărul de descărcări ale aplicaţiei să depăşească 300.000, faţă de 120.000, câte sunt în acest moment.

La finele anului trecut, Autodeal a atras o investiţie de 450.000 de euro, de la doi investitori, pentru dezvoltarea de noi funcţionalităţi și este evaluată la 3 milioane de euro.    „Suntem în faza finală de testare a implementării soluţiilor de leasing auto şi a programărilor în service/staţii ITP. De asemenea, estimăm că, până la finalul lunii aprilie, vom lansa şi posibilitatea achiziţionării serviciilor oferite de Autodeal prin intermediul criptomonedelor”, a declarat Sandu Băbăşan, partener Autodeal.

Toate la un loc

De fapt, marele avantaj al aplicației Autodeal este acela că digitalizează toate procesele generate de deţinerea unui autoturism şi permite administrarea cu uşurinţă şi în siguranţă, într-un singur loc, a tuturor programărilor şi plăţilor aferente deţinerii unui autoturism.

Autodeal integrează cel mai mare număr de servicii şi permite utilizatorilor setarea de notificări de expirare pentru RCA, ITP, Carte de Identitate şi permis de conducere, plata de taxe şi amenzi, achiziţia de roviniete, achiziţia de poliţe RCA şi asigurări de călătorie.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store, pentru dispozitivele care rulează sistemul de operare iOS, şi din Google Play, pentru dispozitivele cu Android.