Infofinanciar > Info > Utilizatorii WhatsApp trebuie să plătească! Despre ce funcție este vorba
Info

Utilizatorii WhatsApp trebuie să plătească! Despre ce funcție este vorba

whatsapp-cont-inchis-permanent-aplicatii-clone-740079
sursa foto arhiva companiei

WhatsApp va aduce o modificare semnificativă în modul în care utilizatorii își stochează conversațiile pe Google Drive, începând cu prima jumătate a acestui an.

Până acum, backup-urile de pe WhatsApp nu erau incluse în limita gratuită de stocare de 15 GB oferită de Google Drive. Totuși, această politică se va schimba, iar backup-urile vor începe să consume spațiu din conturile Google Drive ale utilizatorilor.

Această schimbare va determina utilizatorii să ia în considerare opțiunile de stocare suplimentară, având posibilitatea de a achiziționa spațiu prin serviciul Google One. Google One oferă diverse planuri de abonament, cu prețuri începând de la 1.99 de dolari pe lună pentru 100 GB și ajungând până la 9.99 pentru 2 TB. Există și opțiuni anuale care pot fi mai avantajoase din punct de vedere financiar.

Pe lângă această schimbare, WhatsApp va permite utilizatorilor să optimizeze utilizarea spațiului disponibil pe Google Drive prin intermediul setărilor de stocare din aplicație. Aceste setări vor permite ștergerea selectivă a elementelor care ocupă mult spațiu, precum videoclipurile mari sau mesajele inutile.

În plus față de aceste modificări, WhatsApp va aduce și alte actualizări. Printre acestea se numără capacitatea utilizatorilor de a se conecta între ei fără a-și dezvălui numerele de telefon, prin intermediul unui sistem de nume de utilizator personalizat, scrie Antena3.