Infofinanciar > Info > Un ciclon arctic loveşte din nou România! Ce temperaturi se vor înregistra
Info

Un ciclon arctic loveşte din nou România! Ce temperaturi se vor înregistra

vremea playtech.ro
sursă foto: arhiva companiei

Meteorologii anunță pentru vineri, 1 decembrie, ploi abundente în vestul, nordul și centrul țării. Pe alocuri va exista risc de polei. În unele zone ale țării temperatura înregistrată în ziua de vineri nu va depăși 15 grade celsius. Ciclonul arctic este anunţat pentru ziua de duminică.

Ziua de joi, 30 noiembrie, va aduce ceaţă şi ger în depresiuni. Dimineața, minimele se vor apropia de pragul de ger, iar izolat vor scădea sub -10°C. La prânz vremea se va încălzi ușor, dar maximele nu vor depăși 5 – 8 grade. După-amiaza va începe să plouă în regiunile vestice, iar spre seară ploile se vor extinde în nordul și centrul țării.

În Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în sudul Transilvaniei și al Moldovei, mercurul din termometre va urca până la 10 – 18 grade.

Vremea se anunță a fi una plăcută pentru această perioadă în Muntenia, inclusiv în Capitală, și în Dobrogea. În timp ce în restul țării cerul va fi mai mult noros. În zonele montane, vântul se va intensifica. Rafalele ajung la 90 – 120 km/h, transmite RomâniaTV.net