Infofinanciar > Info > Trust Motors a anunțat lansarea unei noi divizii de business – Camper Mapper 
Info

Trust Motors a anunțat lansarea unei noi divizii de business – Camper Mapper 

Trust Motors lansează o nouă divizie de business – Camper Mapper
sursa foto: Trust Motor

Trust Motors, companie românească cu o vastă experiență în industria auto de pe piața autohtonă, a anunțat recent continuarea dezvoltării portofoliului de produse și servicii si lansează – Camper Mapper, divizia de rulote și autorulote.

„Găsirea partenerilor potriviți pentru această divizie a fost crucială. Succesul acestei noi direcții este în egală măsură important pentru noi și pentru clienții noștri. Avem parteneri în care avem încredere, care vor susține toate acele elemente care ne ajută să creștem sănătos în această piață”, a declarat Andrei Duica, CCO Trust Motors.

Camper Mapper , divizie pentru vânzare și închiriere de rulote și autorulote

În prezent Camper Mapper reprezintă mărcile Dethleffs, Laika, Sunlight și Globe -Traveller si oferă servicii integrate de vânzare și închiriere de rulote și autorulote, vânzare de accesorii reprezentând marca Movera și service pentru rulote și autorulote.

Camper Mapper își propune sa fie sinonim cu calitatea și satisfacția clienților în această industrie, de aceea  în următorii doi ani intenționează să dezvolte o rețea proprie de campinguri.

„Credem că există un potențial enorm de creștere în sectorul de închiriere si vânzare al pieței de rulote și autorulote – călătorii de toate vârstele dorindu-și să experimenteze acest tip de turism”, completează Andrei Duica – CCO Trust Motors.

Camper Mapper deține în stocuri proprii, cu posibilitatea de achiziție imediată, o gamă largă de modele și echipări din care clienții pot alege în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia.

Flota de închiriere Camper Mapper, este compusă din autocaravane noi și moderne, oferă o calitate remarcabilă combinată cu acces la suport pe perioada călătoriei, două beneficii cheie pe piața de închiriere a autocaravanelor.

Promisiunea Camper Mapper se concentrează pe străduința de a face din experiența utilizatorului o aventură fără stres și de neuitat de la început până la sfârșit. Acest lucru este susținut de rezervări online, simplificate și ușor de accesat prin intermediul MC Rent.

Despre Trust Motors

TRUST MOTORS este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën, DS Automobiles și Opel. Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul auto, Trust Motors a fost unul dintre pionierii acestei industrii în România iar în prezent  este singurul business antreprenorial din importul de automobile.

Rețeaua de distribuție însumează 72 puncte de vânzare în întreaga țară, iar serviciile oferite acoperă toate nevoile clienților prin modelul de business one-stop-shop, de la vânzarea de mașini, produse financiare și asigurări, până la toată gama de servicii post-vânzare.

Despre Camper Mapper

La Camper Mapper este totul despre servicii și o experiență îmbunătățită a clienților. Divizia se angajează să ajute oamenii să aibă vacanțe incredibile. Camper Mapper este o divizie în cadrul unei companii lider pe piața auto, cu vehicule care se potrivesc tuturor tipurilor de călători și aventuri.

Misiunea noastră este sa facem permanent eforturi pentru a ne asigura că toți clienții noștri au parte de cea mai bună experiență de călătorie.