Infofinanciar > Vocile afacerilor > Concept unic de tratament stomatologic! Se deschide Clinica Dr. Ardeleanu din Călărași
Vocile afacerilor

Concept unic de tratament stomatologic! Se deschide Clinica Dr. Ardeleanu din Călărași

Echipa de la Dr. Ardeleanu anunță deschiderea clinicii de la Călărași (Sursă foto: arhiva companiei)
sursă foto: arhiva companiei

Echipa de la Clinicile Stomatologice Dr. Ardeleanu anunță o nouă investiție majoră prin deschiderea clinicii din Călărași. Această nouă unitate medicală, rezultat al unei investiții impresionante de peste 700.000 de euro, marchează un moment important în îngrijirea dentară prin introducerea tehnologiei avansate și a unui concept unic de tratament.

Dr. Virginia Ardeleanu, fondatoarea clinicii și unul dintre cei mai respectați specialiști din domeniul stomatologiei, cu peste 15 ani de experiență, conduce clinica spre noi orizonturi în îngrijirea personalizată a pacientului. Dotată cu 6 cabinete stomatologice de ultimă generație și facilități de radiologie dentară digitală, clinica oferă o gamă completă de servicii dentare.

Una dintre inovațiile majore ale clinicii este spațiul „Dental Safari” pentru copii, care utilizează conceptul de gamification pentru a transforma vizitele dentare într-o experiență plăcută și educativă. Această abordare, împreună cu utilizarea unui tomograf dentar computerizat, subliniază angajamentul clinicii pentru diagnosticare precisă și tratamente eficiente.

Copiii, fericiți la clinicile Dr. Ardeleanu

Clinica pune un accent deosebit pe tratamentele personalizate, susținute de o echipă de medici experimentați, acoperind o gamă largă de nevoi dentare, de la tratamentele de canal și ortodonție, până la soluții estetice avansate. Clinicile Dr. Ardeleanu accentuează importanța prevenției în menținerea sănătății orale pe termen lung.

Oferind pacienților posibilitatea de plată în rate prin programul „Sănătate pe loc, plata mai târziu”, Clinica Dr. Ardeleanu facilitează accesul la tratamente de calitate, fără compromisuri financiare. Acest program de finanțare personalizată și opțiunile fără dobândă reflectă angajamentul clinicii pentru îngrijire accesibilă și de înaltă calitate.

Echipa de la Dr. Ardeleanu anunță deschiderea clinicii de la Călărași (Sursă foto: arhiva companiei)

Echipa de la Dr. Ardeleanu anunță deschiderea clinicii de la Călărași (Sursă foto: arhiva companiei)

Continuând să redefinească standardele de îngrijire dentară, Clinica stomatologică Dr. Ardeleanu din Călărași aduce tehnologie de ultimă oră în tratamentele dentare și se angajează să promoveze educația pentru sănătatea orală în rândul comunității. Prin organizarea programelor educaționale, clinica își propune să crească conștientizarea importanței igienei orale și a controalelor periodice. Această
inițiativă subliniază viziunea holistică a clinicii de a îmbunătăți nu doar sănătatea orală a pacienților, ci și de a contribui la o comunitate mai sănătoasă și mai informată.

În continuă dezoltare

Mai mult, angajamentul Clinicii Dr. Ardeleanu față de excelența în serviciile oferite este completat de un program de formare continuă pentru echipa sa de medici. Prin participarea la conferințe internaționale și workshop-uri specializate, clinica asigură că pacienții săi beneficiază de cele mai recente și eficiente practici în domeniul stomatologiei.

Acest angajament față de educație și inovație clasează Clinica Stomatologică Dr. Ardeleanu pe culmile înalte ale îngrijirii dentare, oferind pacienților servicii de cea mai bună calitate, bazate pe cele mai noi cercetări și tehnologii. Investiția în tehnologia de vârf și în confortul pacienților definește standardul de îngrijire la Clinica Stomatologică Dr. Ardeleanu din Călărași, asigurând proceduri precise, minim invazive și o recuperare rapidă.