Infofinanciar > Info > Trafic rutier deviat. Se modernizează calea ferată pe ruta Buzău-Făurei-Brăila
Info

Trafic rutier deviat. Se modernizează calea ferată pe ruta Buzău-Făurei-Brăila

cale ferată (sursă foto: G4Media)
Foto: facebook

Lucrările de modernizare la două treceri la nivel cu calea ferată, situate pe linia CF Buzău – Făurei – Brăila, vor impune devierea traficului rutier pe rute ocolitoare în zonă, în perioada 8 – 20 mai, informează CFR SA.

„(…) în perioada 8 – 20 mai 2024 se execută lucrări de modernizare la două treceri la nivel cu calea ferată. Ele sunt situate pe linia CF Buzău – Făurei – Brăila, la intersecţie cu DN 2B, în localităţile Găiseanca şi Bâlhacu. Lucrările impun devierea traficului rutier pe rute ocolitoare. Sucursala Regională de Căi Ferate Galaţi (SRCF Galaţi) desfăşoară zilnic în intervalul orar 8:00 – 16:00, lucrări de modernizare la trecerile la nivel cu calea ferată situate pe linia de cale ferată Buzău – Făurei – Brăila. La km CF 155+836, intersecţie cu DN 2B, la km 32+185, în dreptul localităţii Bâlhacu, respectiv km CF 172+294. Intersecţie cu DN 2B, la km 50+237, în dreptul localităţii Găiseanca”, menţionează sursa citată.

În cadrul lucrărilor de modernizare, în dreptul localităţilor Bâlhacu şi Găiseanca, se va reface complet zona carosabilă.  Se vor demonta dalele vechi de beton pentru montarea de dale elastice. Pentru siguranţa traficului rutier şi feroviar în zona pasajului se vor dubla semibarierele automate.