Infofinanciar > Info > Temperaturi tot mai scăzute în România. Care sunt previziunile meteorologilor
Info

Temperaturi tot mai scăzute în România. Care sunt previziunile meteorologilor

Val de aer polar în România
Sursa foto: arhiva companiei

Conform unui anunț pe care l-au făcut meteorologii, România va trece, din nou, printr-un episod de vreme rea. Cu toate că valorile din termometre vor arăta temperaturi mai ridicate în zilele următoare, vremea continuă să fie umedă și rece în această săptămână.

Pe cer vor continua să persiste norii. De asemenea, în unele momente ale zilei va ploua slab sau moderat. Începând din ziua de vineri, 24 noiembrie, vremea se va strica din nou.

O zonă de presiune atmosferică scăzută va acoperi jumătatea din Est a Europei. În prima parte se vor aștepta ploi locale, iar la munte se așteaptă ninsori. Cu toate acestea, mai apoi, se va forma un ciclon mediteranean, care mai apoi va ajunge în Est.

Este de așteptat ca și România să fie afectată de acest ciclon. Începând de săptămâna viitoare temperaturile vor coborî semnificativ. Vremea s-ar putea răci chiar mai mult decât normalul din această perioadă. Există, de asemenea, posibilitatea ca acest lucru să se extindă până la finalul lunii, informează antena3.ro