Vocile afacerilor

Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan, este pe val! Negocierea pentru preluarea Taksim este oficial încheiată

stefan mandachi
Credit imagine: impact.ro

Ștefan Mandachi, fondatorul lanțului de restaurante Spartan, a anunțat că a încheiat oficial înțelegerea pentru preluarea a cinci locații Taksim situate în București.

Potrivit unui comunicat de presă, discuțiile de negociere dintre cele două lanțuri de restaurante s-au încheiat în primăvara acestui an cu un acord de un milion de euro.

„Suntem extrem de încântaţi să anunţăm că, după lungi negocieri purtate în ultima jumătate de an, Spartan a încheiat înţelegerea pentru a-şi adăuga în portofoliu cinci noi restaurante. Spartan este deja în negocieri avansate şi pentru celelalte trei locaţii din Bucureşti, discuţiile apropiindu-se şi aici de final”, a declarat Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan.

Cele cinci locaţii pentru care s-a ajuns deja la o înţelegere sunt cele din Sun Plaza, Auchan Titan, Bucureşti Mall Vitan, Băneasa Shopping City şi Promenada Mall. Pe lângă spaţiile închiriate, Spartan a preluat şi toate utilajele, precum şi o parte dintre echipamentele existente.

În ceea ce priveşte personalul angajat în locaţiile care au fost preluate de Spartan, compania își dorește ca toţi cei care vor să continue să lucreze să o poată face.

De asemenea, Spartan a oferit întregului personal un training specializat, precum şi un plan de dezvoltare în cadrul companiei.

Ștefan Mandachi a cunoscut succesul relativ rapid cu ajutorul lanțulului de restaurante Spartan, însă acesta, spre deosebire de mulți oameni de succes, nu s-a oprit aici.

Un afacerist de succes

Acesta intrat inclusiv pe piața de imobiliare. Însă asta nu este tot. agenția de immobiliare pe care Mandachi a dezvoltat-o este în Dubai.

„Am inaugurat biroul Mandachi Imobiliare Dubai, dedicat exclusiv investitorilor români, care își doresc investiții cât mai sigure în domeniul imobiliarelor în dubai” a scris antreprenorul pe pagina sa de LinkedIn.

Agenția lui Mandachi are în portofoliului său proiecte imobiliare destul de atractive, precum Royal Atlantis, One din Palm Jumeirah sau Imperial Avenue și altele.

Mandachi Imobiliare Dubai este fondat de Ştefan Mandachi şi Marius Bogdan Pîslariu – broker imobiliar de top, în Dubai.