Infofinanciar > Info > Soluții tehnologice de succes! Moov Leasing a ajuns la o evaluare de 10 milioane de euro
Info

Soluții tehnologice de succes! Moov Leasing a ajuns la o evaluare de 10 milioane de euro

Soluții tehnologice de succes! Moov Leasing a ajuns la o evaluare de 10 milioane de euro
sursa foto arhiva companiei

Platforma digitală de mobilitate, Moov leasing, a ajun s la o evaluare de 10 milioane de euro. Fondatorii acesteia fiind Bogdan Speteanu, fost CEO al BCR Leasing și Mircea Dihel, fost CEO al Țiriac Leasing.

Platforma a ajuns la frumoasa sumă de 10 milioane de euro după ce în conducere s-a alăturat și Loredana şi Simion Apreutese, fondatorii grupurilor de firme ce fac parte din International Alexander Holding.

Aceștia au preluat din acțiunile Moov Leasing un procent de 25%. Firma se ocupă cu pregătirea de servicii auto integrate de leasing operaţional persoanelor fizice, PFA-urilor, antreprenorilor şi companiilor.

Integrator facil de soluții

„Am intrat cu încredere şi entuziasm în acţionariatul Moov, fiind nu doar o companie de leasing operaţional, ci şi un integrator facil de soluţii de tehnologie, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Într-o piaţă concurenţială şi un ritm de viaţă dinamic, serviciile uşor accesibile, prietenoase şi transparente vor fi cu siguranţă un diferenţiator puternic”, spun Loredana şi Simion Apreutese, acţionarii International Alexander Holding, potrivit ZF.

Platforma a fost lansată oficial la data de 15 noiembrie, cu toate că a fost funcțională din iulie 2023, potrivit ZF.

„Moov Leasing este compania de leasing adaptată tehnologiilor actuale, o platformă complexă şi o alternativă perfectă pentru aşteptările şi nevoile cumpărătorilor de maşini. Considerăm că a venit vremea ca atât firmele mici şi mijlocii, cât şi persoanele fizice să poată avea acces acum, prin Moov Leasing, la avantajele leasingului operaţional”, afirmă Mircea Dihel, cofondator Moov Leasing.