Infofinanciar > Info > Și adulții se bucură de Crăciun! Top 10 filme de sărbători care merită vizionate
Info

Și adulții se bucură de Crăciun! Top 10 filme de sărbători care merită vizionate

Sursa: Crosswalk
Sursa: Crosswalk

Filmele de Crăciun sunt o tradiție de sărbătoare iubită de mulți oameni. De obicei, au subiecte emoționante, cadre festive și personaje iubite care se reunesc pentru a sărbători sezonul de sărbători. Indiferent dacă preferați filme clasice sau lansări mai recente, există o multitudine de opțiuni de a alege atunci când vine vorba să vă bucurați de filme de Crăciun.

Recent, au apărut o multitudine de filme de Crăciun, iar unele dintre acestea nu sunt tocmai „bune”. Deseori, multe liste de pe Internet cu filme de Crăciun prezintă pelicule clasice, dar care sunt vechi și plecare probabil mai toată lumea le-a vizionat deja. Așa că, iată topul filmelor de Crăciun pentru 2022, un ghid pentru cele mai frumoase filme apărute în urma perioadă:

Locul 10. Crăciunul cu tine (Christmas With You)

În timp ce căuta inspirație pentru un hit de sărbători, o vedetă pop îndeplinește dorința unei admiratoare de a o întâlni și reușește să găsească dragostea adevărată.

Locul 9. Un cadou de la Tiffany (Something from Tiffany’s)

Filmul spune povestea unei femei care își vede viața răsturnată atunci când un inel de logodnă care trebuia să ajungă la altcineva îi duce pașii către persoana cu care trebuie să fie. Acțiunea se desfășoară în New York în timpul Crăciunului și începe cu Ethan și fiica sa, Daisy, cumpărând un inel pentru iubita lui, Vanessa, care locuiește în LA.

Locul 8. Crăciun regal în Queens (A Royal Queens Christmas)

Colin, un prinț, este trimis la New York înaintea regelui și reginei din Exter. În New York, îl întâlnește pe Dee Dee când aceasta livrează deserturi la hotelul în care stă el. Dee Dee are nevoie de un pianist pentru repetițiile cu un cor de copii pentru un concert de caritate și îl recrutează pe Colin fără să știe cine este cu adevărat. Colin acceptă din cauza faptului că îi place de ea.

Locul 7. The War with Grandpa

O comedie amuzantă în care un băiețel își declară război bunicului său după ce acesta se mută în camera copilului și îl obligă pe băiat să trăiască în pod. Copilul încearcă să-și recupereze camera prin tot felul de mijloace.

Locul 6. Jurnalul lui Noel (The Noel Diary)

Un romancier care vine să își organizeze casa în timpul Crăciunului întâlnește o femeie care își caută mama biologică. Împreună, ei reușesc să descifreze tainele unui vechi jurnal, posibil deschizându-și și emoțiile în același timp.

Locul 5. Gardienii Galaxiei Holiday Special

Filmul, potrivit pentru fanii producțiilor Marvel, este o nouă producție cu Chris Pratt în rolul principal, interpretându-l pe Star-Lord care ratase Crăciunul. Pentru a-l ajuta să aibă un Crăciun de neuitat, Drax și Mantis încearcă să găsească cadoul perfect. Până la final, acest film te va ține în suspans.

Locul 4. The Real Housewives of The North Pole

Acest film prezintă povestea a două femei care locuiesc într-un orășel numit North Pole din Vermont. Au avut o frumoasă prietenie de-a lungul anilor și sunt cunoscute pentru modul în care își decorează casele de sărbători într-un mod impresionant. Cu toate acestea, tensiunile dintre ele cresc treptat, astfel încât cele două femei ajung să concureze una împotriva celeilalte.

Locul 3. Iubiți de sărbători

O comedie romantică care îi are în rolurile principale pe Emma Roberts (Sloane) și Luke Bracey (Jackson). Tinerii, care sunt obosiți de eșecurile în dragoste și de mustrările familiei, decid să formeze un cuplu doar în timpul sărbătorilor de iarnă. Făcând glume pe seama clișeelor romantice și încercând să-și convingă familia că relația lor este reală, protagoniștii încep să se lege prin ceva mai profund decât aranjamentul lor. Deși pare o comedie romantică clasică, scenariul este captivant și interesant.

Locul 2. I believe in Santa

Lisa crede că în sfârșit a întâlnit bărbatul visurilor sale, până când în preajma sărbătorilor de iarnă află că avocatul de renume încă mai crede în Moș Crăciun. După o luptă internă, Lisa decide să îi dea o șansă Crăciunului.

Locul 1. Falling for Christmas

Această comedie romantică poate fi urmărită pe Netflix și îl are în rolul principal pe Lindsay Lohan în rolul unei tinere moștenitoare, proaspăt logodite. Aceasta are un accident la schi chiar înainte de Crăciun și își pierde memoria. Din fericire, este ajutată de proprietarul frumos al cabanei și de fiica acestuia, care o îngrijesc și o învață ce înseamnă spiritul adevărat al sărbătorilor, potrivit RomâniaTV.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.