Infofinanciar > Info > Serviciu de 1.000 euro pe lună. Nu e dificil de ajuns acolo
Info

Serviciu de 1.000 euro pe lună. Nu e dificil de ajuns acolo

capital.ro serviciu 1.000 euro pe lună

Nu este greu de ajuns la un serviciu de 1.000 euro pe lună. Nu este obligatoriu să treci prin toate etapele învățământului superior. Un inginer cu studii de scurtă durată se poate ocupa de gestiunea și proiectarea sistemelor de irigații. Și nu este acesta singurul rol la mare căutare.

Există variante și pentru persoanele care nu au făcut facultatea. În domeniul de retail, un montator de mobilă poate să ajungă la salarii similare sau mai mari. Astfel, în funcție de nivelul de experiență, el oscilează între 800 și 1.100 de euro lunar.

Cum arată fișele posturilor

Ana Vișian, marketing manager la platforma de recrutare Best Jobs, a oferit mai multe detalii. Postul de specialist irigații, cu o remunerație de 1.000-1.300 euro pe lună, oferă următoarele:

„Un specialist în irigaţii este un expert în proiectarea, instalarea, gestionarea şi întreţinerea sistemelor de irigaţii, utilizate pentru a furniza apă plantelor în mod eficient şi controlat. Activităţile sale includ planificarea sistemelor de irigaţii, selectarea echipamentelor şi tehnologiilor adecvate, efectuarea instalaţiilor şi a reparaţiilor necesare, precum şi monitorizarea şi gestionarea programelor de irigare, activitatea de zi cu zi de multe ori implicând deplasări pe teren şi muncă fizică. Un specialist în irigaţii este esenţial în conservarea resurselor de apă şi în promovarea unei agriculturi durabile. Oferta salarială variază între 1.000 şi 1.300 euro net lunar“, a spus aceasta, conform România TV.

Ea le-a răspuns jurnaliștilor și în ceea ce privește funcția de montator de mobilă. Un rol care este de asemenea la mare căutare și la care persoanele care se mută sau își amenjaează casa apelează cu încredere. Sunt foarte căutați astfel de montatori și în lumea retailului.

„Rolul este căutat mai ales în retail cu specializare în home & deco, cât şi în producţie. Desfăşurarea activităţii se desfăşoară atât la sediul angajatorului – fie că vorbim de magazin, fabrică sau depozit, cât şi la client pentru montajul final”, a mai explicat specialista în marketing.

Pe lângă salariu, angajații din aceste domenii pot primi tichete de masă, bonusuri de performanță și anumite servicii medicale reduse sau decontate.