Infofinanciar > Info > Sense4FIT depășește granițele. BullPerks investește în proiectul românesc care revoluționează fitnessul
Info

Sense4FIT depășește granițele. BullPerks investește în proiectul românesc care revoluționează fitnessul

Sense4FIT depășește granițele. BullPerks investește în proiectul românesc care revoluționează fitnessul
Sense4Fit

Proiectul românesc Sense4FIT care vrea să revoluționeze conceptul de fitness și wellness folosind tehnologia online și blockchain a depășit granițele autohtone. Parteneriatul cu BullPerks oferă Sense4FIT o deschidere internațională și, totodată, o garanție pentru viitorii investitori din țara noastră și străinătate. În prezent, proiectul Sense4Fit a intrat în faza de private sales.

BullPerks – partener strategic Sense4FIT

BullPerks, prima platformă descentralizată tip Venture Capital și de lansare de noi proiecte multi-chain din lume, construită pe BNB Chain Blockchain, a anunțat că investește în Sense4FIT, susținând implementarea și dezvoltarea proiectului românesc.

”Noua eră a stilului de viață este aici! Faceți cunoștință cu Sense4FIT, un proiect bazat pe ecosistemul Elrond, care își propune să creeze o experiență captivantă pentru clienții săi, în care antrenamentele fizice se îmbină cu cele virtuale”, anunțau recent reprezentanții BullPerks pe contul oficial de Twitter.

Platforma BullPerks reunește persoane care își doresc să investească împreună în cele mai bune proiecte cripto în aceiași termeni cu Venture Capital (capital de risc), la recomandările specializate oferite de echipa și consilierii BullPerks.

Proiectele înscrise în platforma BullPerks sunt analizate în prealabil de experții în criptomonede și investiții din cadrul echipei BullPerks. Astfel că parteneriatul strategic cu platforma BullPerks, susținerea arătată proiectului Sense4FIT și recomandarea lansată investitorilor din cadrul comunității BullPerks de a investi în proiectul românesc reprezintă pentru Sense4FIT o deschidere internațională și, totodată, o garanție suplimentară a potențialului imens, sustenabilității și profitabilității investițiilor în proiectul care își propune să faciliteze accesul la mișcare fizică.

”Lucrând îndeaproape cu cei mai buni ingineri și designeri XR, echipa Sense4FIT va oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de antrenament virtual. Suntem bucuroși să vă anunțăm că BullPerks a investit în Sense4FIT pentru a contribui la implementarea și dezvoltarea acestui proiect”, se mai arată în postarea pe rețeaua de socializare.

Iar reacțiile nu au întârziat să apară, au fost zeci de comentarii care salută inițiativa și arătă un vădit interes pentru proiectul românesc. Este aprecit, în special, pentru împletirea ingenioasă între tehnologia online, universul virtual metaverse și criptomonede cu viața reală și rezultate concrete pentru un stil de viață mai bun, sănătos și echilibrat.

Parteneriatul încheiat cu BullPerks este cu atât mai important pentru Sense4FIT cu cât proiectul românesc se află în prezent în faza de ”private sales”. Cei care doresc să investească în acest proiect revoluționar pot accesa pagina oficială Sense4FIT pentru a-și exprima opțiunea de investiție.

Sense4FIT – proiect românesc revoluționar

Proiectul Sense4FIT își propune să revoluționeze industria wellness și să ajute milioane de oameni să descopere avantajele unui stil de viață sănătos și activ, transformând activitățile de fitness în activități distractive, interesante și accesibile prin experiențe metaverse și diferite premii.

Ne dorim să creăm o experiență captivantă pentru clienții noștri, în care antrenamentele fizice să se împbine cu cele virtuale. Vorbim atât de antrenamente disponibile online, accesibile la orice oră și structurate pe nevoile individuale, inclusiv din perspectiva duratei, dar și de integrare live streaming și antrenamente în metaverse”, a explicat Antonio Enache, Wellness Coach, Business Coach, Life Coach și Master Trainer, antreprenorul care a dezvoltat programul și platforma Sense4FIT.

Sense4FIT va avea 4 unități de afaceri diferite, interconectate într-un singur ecosistem, care va oferi atât o soluție atractivă pentru utilizatori, cât și un model de afaceri puternic pentru cei care doresc să investească și să monetizeze. Aceste experiențe vor fi legate între ele prin intermediul unui utility token propriu, SFIT, care va avea multiple utilizări în cadrul ecosistemului Sense4FIT: recompense, plăți, achiziții de NFT, recompense pentru competiții, modalități de interacțiune a comunității și multe altele.

Tokenul SFIT va fi implementat folosind platforma românească de blockchain Elrond, recunoscută la nivel mondial pentru siguranță și securitate, viteză și lățime de bandă mult mai mare, precum și accesibilitate și interfață extrem de prietenoasă.

Sense4Fit are în prezent o echipă formată din 9 programatori, coordonați de un tânăr român talentat, Cristian Gherghina, care locuiește în SUA și lucrează pentru Microsoft, și beneficiază și de sprijinul unor specialiștii în alte domenii importante pentru succesul proiectului, precum Andy Szekely – în calitate de Team Performance Coach, Dani Oțil – Head of Marketing, Florin Mîndru – Head of Business and Strategy, Virgil Munteanu – Head of PR, Ionuț Moncea – Head of Operations.