Infofinanciar > Info > Școlile din București vor fi dotate cu echipamente noi, achiziționate din fondurile PNRR
Info

Școlile din București vor fi dotate cu echipamente noi, achiziționate din fondurile PNRR

Școlile din București vor fi dotate cu echipamente noi, achiziționate din fondurile PNRR
Sursa foto: MIT News

Școlile din Sectoarele 2 și 5 ar urma să fie dotate cu echipamente digitale de ultimă generație și mobilier nou. Achizițiile pentru instituțiile educaționale vor fi realizate din fondurile Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Acest program a fost pus în acțiune după ce pe data de 26 iulie edilii Sectoarelor 2 și 5, Radu Mihaiu și Cristian Popescu Piedone au semnat contractele de finanțare.

Edilul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a realizat o postare pe pagina sa de Facebook în care a explicat că Primăria Sectorului 2 a contractat 57 de milioane de lei din PNRR pentru dotarea a 56 de școli din Sectorul 2 ar urma să fie dotate cu echipamente IT de ultimă generație și cu mobilier modern.

De asemenea, și Cristian Popescu Piedone a menționat în cadrul unei alte postări de Facebook că valoarea totală a contractului de finanțare pentru dotarea școlilor este de 48 de milioane de lei. Suma respectivă va fi cheltuită pentru achiziția de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, potrivit Agerpres.