Infofinanciar > Info > Schimbări din această vară. Bucureștenii vor putea merge până la Constanța pe autostradă
Info

Schimbări din această vară. Bucureștenii vor putea merge până la Constanța pe autostradă

Autostrada Sursa foto Agora.md
Sursa foto: arhiva companiei

Potrivit unor informații transmise de premierul României, Marcel Ciolacu, vom avea parte de schimbări din vară. Cei care locuiesc în Ilfov și București vor avea posibilitatea să meargă până la Constanța pe autostradă. Declarația a fost făcută de șeful Guvernului pe șantierul autostrăzii A0 Sud.

„E un moment de mândrie. După 30 de ani, după ce săptămâna trecută am vorbit de Autostrada Moldovei, în sfârşit vorbim de Centura Bucureştiului, de A0 şi de autostradă. Cred că în jur de 15 aprilie, şi-a asumat constructorul. Cu alte cuvinte în sezonul estival, locuitorii din Ilfov şi din Bucureşti vor merge pe autostradă până la Constanța. Cred că e cea mai mare realizare după 30 de ani. Vorbim de certitudini”, este mesajul pe care l-a transmis Marcel Ciolacu.

La începutul acestei veri va fi gata o nouă porțiune cu o lungime de 10 kilometri. „Undeva până în 15 aprilie vom da în circulaţie aproximativ 13 kilometri, cei 6 care au fost funcţionalizaţi la sfârşitul anului trecut şi care nu puteau fi utilizaţi, plus cei 7 de pe acest lot, deci 13 kilometri. Asta însemnând că se circulă pe 23 de kilometri şi jumătate pe A0 Sud. Urmând ca diferenţa de aproape 10 kilometri să fie finalizată la începutul acestei veri, tocmai ca să poată fi folosită această autostradă”, a transmis Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, conform mediafax.ro