Infofinanciar > Info > Salariu de 4.000 de lei. Ce alte beneficii mai au angajații
Info

Salariu de 4.000 de lei. Ce alte beneficii mai au angajații

taxă euro (sursă foto: Kanal D)
Sursa foto: arhiva companiei

Există un loc de muncă pentru care salariații pot fi remunerați cu suma de 4.000 de euro lunar. Acesta este dedicat persoanelor care sunt dispuse să se relocheze în altă țară. Cazarea acestora este gratuită. De asemenea, contractul se semnează pentru perioadă nedeterminată.

Spania are de-a face, în prezent, cu o problemă serioasă. Este vorba despre depopulare. La momentul actual, în acest stat, există 6.815 de orașe cu mai puțin de 5.000 de locuitori. Având acest lucru în vedere, oficialii încearcă să-i convingă pe cetățeni să se mute în aceste zone.

Printre oameni, lipsa locurilor de muncă este o problemă mai mare decât depopularea. Având acest lucru în vedere, există zone rurale care oferă locuri de muncă în condiții avantajoase. Acesta este și cazul Fuenteheridos, un orășel din Huelvas. Aici, după cum arată un site de recrutare, se caută personal care să muncească pe post de gardian într-o casă rurală din municipiu. Salariul care se oferă este de aproximativ 4.000 de euro. De asemenea, la dispoziția angajaților mai este pusă și o casă în care să locuiască.

Printre cerințe se regăsește și cunoașterea limbii engleze la un nivel bun și cunoștințe de Office. Aceștia trebuie să îi primească pe clienți, să gestioneze rezervările și să întrețină hotelul, informează romaniatv.net