Infofinanciar > Info > Salarii mari pentru români! Ce angajați pot câștiga 2.200 de euro lunar
Info

Salarii mari pentru români! Ce angajați pot câștiga 2.200 de euro lunar

Euro
Sursa foto: arhiva companiei

Persoanele care sunt în căutare de locuri de muncă primesc o veste bună. În această perioadă a anului numărul companiilor care fac angajări este unul mare. De asemenea, pe lângă salariile acordate, acestea mai oferă angajaților și alte bonusuri. Aici putem discuta fie despre cel de-al 13-lea salariu, despre un program flexibil, asigurare de sănătate sau alte beneficii.

Mai mult de 700 de români pot primi lunar suma de 2.200 de euro. Persoanele care își doresc să se angajeze pe un salariu considerabil trebuie să aibă în vedere faptul că există numai câteva firme la noi în țară care oferă astfel de beneficii.

Salariu de 2.200 de euro

În România, unele dintre cele mai bine plătite poziții sunt cele din domeniul de dezvoltare IT. Mai exact, pentru un angajat pe o funcție de deployment engineer salariul este cuprins între 1.800 de euro și 2.000 de euro net. acestea sunt datele furnizate de reprezentanții platformei de recrutare online bestjobs.

„Un deployment engineer se ocupă de implementarea platformelor pentru operatorii mobili şi producătorii de dispozitive IoT, şi integrarea acestora cu sistemele IT ale clienţilor. De asemenea, participă la procesul de migraţie a acestor platforme dintr-un centru de date privat în cloudul public”, este mesajul transmis de aceștia.

Cunoștințele necesare

Conform declarațiilor experților, ceea ce trebuie să facă un angajat pe o poziție de deployment engineer este să lucreze cu tehnologii precum Azure, Azure Kubernetes Service, Linux, Docker, Git, Jenkins, SQL/CQL sau VNet Gateway.

„Produsele finale permit gestionarea soluţiei eSIM la distanţă pentru numeroşi clienţi de înaltă importanţă. Acest rol implică lucrul cu tehnologii precum Azure, Azure Kubernetes Service, Linux, Docker, Git, Jenkins, SQL/CQL, VNet Gateway, Python, Terraform, Grafana/Prometheus, Cassandra DB, Maria DB/MySQL, Redis, JVM. Oferta salarială este între 1.800 – 2.200 euro net”, a mai declarat Ana Vișian,  marketing manager, bestjobs.

Beneficii extra

Pe lângă salariul consistent pe care angajații de aici îl primesc, se mai oferă și beneficii extra. Mai exact, aceștia pot primi cel de-al 13-lea salariu. De asemenea, mai primesc și asigurare de sănătate, acces la cursuri şi platforme de e-learning și un program flexibil.

La momentul actual, la noi în țară, există 714 asemenea posturi vacante la noi în țară. Acestea sunt disponibile pe platforma de recrutare online bestjobs, unde sunt active 35.000 de anunțuri de angajare. Cele mai multe posturi vacante se regăsesc în București, dar și în Timișoara, informează romaniatv.net