Infofinanciar > Info > S-a ieftinit vrăjeala online. Pentru 25 de lei afli dacă te iubește partenerul/a
Info

S-a ieftinit vrăjeala online. Pentru 25 de lei afli dacă te iubește partenerul/a

vrejeala
Foto: virginradio.ro

România fără vrăjitoare ar fi pustie. Și pentru că suntem în mieniul trei, și vrăjile s-au mutat pe internet, cee ace oferă o plajă mai mare de fraieri, dar a generat și un fenomen economic. Online, vraja e mai ieftină. Alo, Oana Zăvoranu, se aude?

Pentru toate buzunarele

Bineîneles, rețelele sociale sunt perfecte pentru această meserie magică. Aici poți găsi vrăji pornind de la 5 lei și care ajung până la 45 de lei, în funcție de subiect. Vorba aia, dai cinci lei pe o pâine de la Profi, și nu bagi tu la vrăjitoare?

Procedura e aidoma cu cele de la orice magazin e-commerce: alegi  serviciul dorit de pe un meniu unde se află și tarifarul,  primești apoi codul IBAN ca să ai unde să transferi banii, faci pe WhatsApp dovada plății și primești, pe aceeași rețea, filmulețul cu ”vrăjitoria” prestată, în termen de 36 de ore. Termenul e lung pentru că și coada de fraieri e la fel de lungă… Și aici, Tik Tok și Instagram merg strună.

Abur curat

Pe lista cu opțiuni se regăsesc ritualuri pentru dragoste, fertilitate, bani, spor, câștig material (sic! Banii nu sunt tot câștig material?). Una tare de tot este vraja pentru examenul auto. Evident, în spoturile publicitare, vrăjitoarele, calificate în ducerea fraierului de nas, te aburesc elegant cu ce puteri învârt ele, dar nu dezvăluie din sectrete ca să nu cumva să îi furi jobul.

”Produsele” sunt diverse, iar prețurile variază în funcție de necesități. Plățile se fac prin transfer bancar, iar ghicitoarele pretind discreție maximă, la detaliile transferului clienții fiind îndemnați să completeze „alimentare cont”.

”Serviciile și tarifele mele sunt postate pe profil. Vă rog să vă alegeți citirea ori citirile care vă ajută și să îmi spuneți numele lor. Eu vă las, după ce îmi spuneți citirea, IBAN-ul și numărul de telefon. La detalii scrieți „alimentare cont”. Dovada plății o confirmați pe WhatsApp, sub care scrieți numele complet și tipul citirii. După dovada plății eu trimit tot pe WhatsApp, sub formă de filmulețe citirea în maxim 36 de ore”, a explicat o vrăjitoare.

Ce avem în mediu

  • Crucea celtică generală- 45 lei
  • Citire dragoste/carieră- 40 lei
  • Viitorul relației- 30 lei
  • Intențiile lui/ei- 25 lei
  • „Mă iubește?”- 25 lei
  • „Se întoarce?”- 20 lei
  • Întrebare specifică cu răspuns complet-15 lei
  • Carte de oracol- 5 lei

Psihologii avertizează că practicile de genul celor menționate reprezintă un adevărat pericol pentru oamenii slabi de înger și, deși blestemele nu există cu adevărat, implementarea unei idei de genul acesta în subconștient pot duce chiar la autodistrugere și depresii severe.

Dacă ar fi știut Mama Omida, la vremea ei, ce posibilități s-au născut în zilele nostre, zău că-și amâna nașterea cu 60-70 de ani numai ca să aibă acces la uriașa plaj de clienți din zilele noastre.