Infofinanciar > Info > Românii preferă litoralul pentru mini-vacanța de Paște. Proprietarii de hoteluri îi așteaptă
Info

Românii preferă litoralul pentru mini-vacanța de Paște. Proprietarii de hoteluri îi așteaptă

Românii o să își petreacă mini-vacanța pe litoral
Sursă foto: dreamstime.com

Zeci de mii de locuitori ai României se pregătesc să se îndrepte către stațiunile de pe litoralul românesc în timpul vacanței prelungite din începutul lunii mai. Proprietarii de hoteluri au elaborat programe și oferte speciale.

,,Apropierea celor două sărbători are un impact pozitiv asupra rezervărilor pe litoralul românesc. În plus, dat fiind că Paştele se sărbătoreşte în luna mai. Ne aşteptăm la temperaturi mai ridicate. Ceea ce îi determină pe mulţi români să se îndrepte spre mare.

În al doilea rând, hotelierii au ţinut cont de specificul fiecărei sărbători şi au creat pachete dedicate. Care să satisfacă dorinţele turiştilor. Atât ale celor care vin pentru distracţie. Cât şi pe ale celor care vor să se relaxeze împreună cu familia”, a afirmat Ionuţ Nedea, CEO

,,În acest moment, este destul de dificil să facem o estimare a numărului total de turişti care se vor afla pe litoral în vacanţa de 1 Mai – Paşte. Ne aşteptăm la un aflux impresionant, de zeci de mii de persoane, mai ales că ritmul de rezervare se va intensifica în perioada următoare. Pe măsură ce ne apropiem de această dată. Prima rezervare pentru 1 Mai a fost efectuată la finalul lunii septembrie anul trecut”, a menţionat Ionuţ Nedea, conform agerpres.ro.