Infofinanciar > Info > Românii din diaspora se întorc acasă de sărbători. Ce sume uriașe plătesc
Info

Românii din diaspora se întorc acasă de sărbători. Ce sume uriașe plătesc

bani sarabatori sursa foto playtech
sursă foto: arhiva companiei
Românii din diaspora se întorc acasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru a petrece împreună cu familia. Oamenii care închiriază apartamente în regim hotelier pentru românii care se întorc în țară profită de pe urma lor pentru a-și mări veniturile. Românii sunt dispuși să plătească sume uriașe pentru a se caza în orașul natal.

Proprietarii din Iași susțin că, pentru luna decembrie și ianuarie, cele mai multe dintre locuințe sunt rezervate. De cele mai multe ori de românii care se întorc din străinătate.

„Este vorba despre românii care nu mai au o locuinţă stabilă în ţară şi care îşi doresc puţin confort pe perioada concediului. Pentru a închiria un apartament cu doua camere, în această perioadă, clienţii noştri achită aproximativ 300 de lei pe noapte. Astfel, pentru a închiria un apartament, pentru o perioadă de 20 de nopţi, clienţii plătesc aproximativ 5000-5500 de lei”, a precizat Anca M., care se ocupă de administrarea mai multor apartamente ce se pot închiria în regim hotelier, scrie RomâniaTV.net