Infofinanciar > Info > România ar putea colabora cu Coreea. Angel Tîlvăr discută despre un parteneriat cu companii din idustria apărării
Info

România ar putea colabora cu Coreea. Angel Tîlvăr discută despre un parteneriat cu companii din idustria apărării

sursa foto replica online
Sursa foto: arhiva companiei

Reprezentanți ai țării noastre și ai Coreei poartă discuții la Romaero Băneasa. Se vorbește despre cele mai recente evoluții ce țin de cooperarea tehnico-militară. De asemenea, în atenția acestora mai sunt și programele de înzestrare ale Armatei României.

Nu în ultimul rând, se mai discută și despre oportunităţile de colaborare între companiile din industria de apărare din România şi cele din Coreea.

În ziua de miercuri, 22 mai, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a avut o întâlnire cu Jong-Gun Seok, şeful Administraţiei Programului de Achiziţii pentru Apărare (DAPA) din Coreea.

Între 22 și 24 mai, la ROMAERO Băneasa, are loc expoziţia internaţională Black Sea Defence, Aerospace and Security. Delegaţia DAPA reprezintă Republica Coreea la acest eveniment.

„În cadrul întâlnirii, au fost discutate cele mai recente evoluţii privind cooperarea tehnico-militară, programele de înzestrare ale Armatei României. Precum şi oportunităţile de colaborare între companiile din industria de apărare din România şi cele din Republica Coreea”. Informațiile au fost transmis într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale, conform mediafax.ro