Infofinanciar > Info > RO-Wine revine la Fratelli. Reciclad’OR se ocupă de sustenabilitate!
Info

RO-Wine revine la Fratelli. Reciclad’OR se ocupă de sustenabilitate!

Bucharest.v1
Foto: facebook.com

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania regvine și în această toamnă, la Fratelli București.   Trei zile de degustări exclusive, povești de neratat și surprize pregătite cu atenție de organizatori.

Se promit experiențe unice pentru toți cei care apreciază arta vinului și produsele gourmet de calitate.

Reciclad’OR, atenție la sustenabilitate

Cu sprijinul Reciclad’OR, festivalul reușește la fiecare ediție să integreze acțiuni specifice susținerii unui stil de viață sustenabil. Reciclad’OR promite la această ediție noutăți în privința conștientizării consumatorilor și experiențe eco-friendly. Focusul se va pune pe încurajarea cereșterii atenției protejării mediului, reciclând, reducând deșeurile și îndreptându-se spre alternative eco.

RO-Wine: premium și superpremium

Ediția de Toamnă RO-Wine 2023 va impresiona cu aromele speciale ale vinurilor premium și superpremium din 14 țări. În premieră, la această ediție vor participa și producători de vin din Germania și Ungaria.

Vineri, 13 octombrie, va avea loc evenimentul de lansare a cărții “Țara și Vinul”, lucrarea de doctorat a Marinelei Ardelean, co-organizatoare a festivalului RO-Wine.

Organizatorii festivalului vor aduce mai aproape ”Gustul Italiei” cu o selecție exclusivă de vinuri și specialități ale producătorilor. Evenimentul este organizat de ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior.

Printre participanții de top se numără producători noi de vinuri premium, ulei de măsline, specialități de patiserie tradițională italiană. Vin, însă, și alte delicatese din Veneto, Apulia, Toscana, Emilia-Romagna, Campania, Sicilia,  Sardinia,  Lazio, Lombardia sau Abruzzo.

De asemenea, oaspeții festivalului vor descoperi 25 de standuri cu cei mai importanți importatori și distribuitori din țară.

Partener Gourmet

Macromex Horeca se alătură festivalului RO-Wine, și în acest an. În calitate de Partener Gourmet, va completa întreaga experiență oferită de diversitatea vinurilor prin preparate de excepție. Experiența Gourmet propusă de Macromex va traversa un întreg univers culinar: produse de brutărie, patiserie și cofetărie, preparate à la carte.  Macromex, prin brandurile sale proprii (Food&Glory, Edenia, Corso, La Strada), dar și partenere (Philadelphia, La Lorraine și Dr. Oetker), demonstrează încă o dată că este un jucător de top.

Constantin Coffee va încânta încă o dată vizitatorii curioși, nu doar cu arome, ci și cu poveștile din spatele produselor artizanale.

Un 13 norocos

„Avem deja experiența a douăsprezece festivaluri organizate până acum și mai avem și convingerea că urmează un 13 norocos. Am învățat să anticipăm tendințele, să ieșim în întâmpinarea dorințelor celor care vin la acest festival. Acoperim, din 2016 încoace, nevoia de a învăța a iubitorilor de vin, nevoia de a-și diversifica oferta a importatorilor, distribuitorilor sau a restaurantelor și magazine or de vin, plăcerea de a descoperi a iubitorilor de vin și oportunitatea unei afaceri bune pentru cei care cauta cel mai bun raport calitate / preț”, spun organizatorii festivalului RO-Wine | The International Wine Festival of Romania, Marinela Ardelean și Liviu și Mihai Popescu.