Infofinanciar > Info > S-a retras din cursa alegerilor europarlamentare! PSD și PNL au reluat negocierile
Info

S-a retras din cursa alegerilor europarlamentare! PSD și PNL au reluat negocierile

S-a retras din cursa alegerilor europarlamentare! PSD și PNL au reluat negocierile
Sursa foto: adevarul.ro

Ramona Chiriac e candidata independentă mult așteptată și promisă electoratului ca fiind cap de listă. A luat o decizie surprinzătoare. S-a retras din cursa pentru alegerile europarlamentare. Această retragere a determinat PSD și PNL să reia negocierile în vederea găsirii unui nou nume pentru a deschide lista comună.

Într-o mișcare neașteptată, Ramona Chiriac și-a anunțat retragerea chiar în ziua în care liderii PSD se adunaseră în parlament pentru a valida locurile eligibile pe lista pentru Parlamentul European. După o scurtă discuție cu Marcel Ciolacu și cu alți lideri ai PSD. Chiriac a comunicat că se retrage de pe lista comună pentru Parlamentul European din motive personale.

Această decizie neașteptată a adus o schimbare majoră în dinamica alegerilor europarlamentare și a determinat partidele să caute rapid un nou candidat pentru a completa lista comună. Potrivit unor surse politice, Ramona Chiriac ar fi cerut susținere politică pentru a obține funcția de comisar european. Însă această informație nu a fost confirmată oficial de către Marcel Ciolacu, conform observatornews.ro.