Infofinanciar > Info > Restructurare și oameni ce vor pleca! O importrantă companie dorește să scadă numărul angajaților
Info

Restructurare și oameni ce vor pleca! O importrantă companie dorește să scadă numărul angajaților

angajați concediere (sursă foto: adevarul)
sursă foto: arhiva companiei

Recent, echipa unei importante și mari companii la nivel european, ce activează și în România, a anunțat că dorește restructurarea de personal. Este vorba în acest caz de compania Forvia, cel de-al șaptelea mare producător de componente auto la nivel mondial.

De curând, echipa de la Forvia și a exprimat intențiile de a realiza un proces de restructurare la nivel de companie în ceea ce privește personalul. La nivelul Europei doar se dorește eliminarea a până la 10.000 de posturi în următorii cinci ani de zile.

La finele lui 2023, în cadrul acestei companii, la nivel global, lucrau până la 75.500 de angajați. Țările unde această companie avea cea mai mare capacitate la capitolul personal sunt Franța, Germania, Polonia, Cehia și Spania. Iar reducerea forței de muncă se dorește a fi realizată prin diminuarea recrutării, dar și prin gestionarea plecărilor naturale, scrie antena3.ro.