Infofinanciar > Info > Referendum pentru începerea unei greve. Domeniul sănătății este în impas
Info

Referendum pentru începerea unei greve. Domeniul sănătății este în impas

Referendum pentru începerea unei greve
Sursă foto: EuropaLiberă.ro

Federația ,,Solidaritatea Sanitară” a anunțat că organizează în prezent un referendum pentru a decide dacă va declanșa greva în sectorul sănătății. Organizația a subliniat că angajații vor lua această decizie după ce vor evalua impactul creșterii salariilor asupra veniturilor individuale.

,,După finalizarea protestelor de avertisment, desfășurate în stradă și în curtea spitalelor, Federația «Solidaritatea Sanitară» din România (FSSR) desfășoară acum un amplu referendum pe tema oportunității deciziei privind declanșarea grevei.

Referendumul este în curs de desfășurare pe platformele online ale organizației. Având ca subiecți în special angajații care au semnat pentru grevă pe listele FSSR. Dar și ceilalți angajați din sectorul public de sănătate. Astfel că la final toți angajații sunt invitați să evalueze relevanța. Impactul creșterii salariilor de bază asupra venitului salarial individual. Și să decidă în privința declanșării grevei, respectiv participării la grevă”, au transmis reprezentanții Federației “Solidaritatea Sanitară”, conform profit.ro.