Infofinanciar > Info > Prognoza meteo. Temperaturi de până la 27 de grade Celsius
Info

Prognoza meteo. Temperaturi de până la 27 de grade Celsius

Prognoza meteo. Temperaturi de până la 27 de grade Celsius
Sursa arhiva companiei

Florinela Georgescu, director executiv ANM, a transmis că urmează creșteri ale temperaturii. Există zone unde gradele vor urca până la maxime de 27°C, valori termice pentru normalul perioadei actuale.

Directorul executiv al ANM a transmis că „în următoarele zile vom avea o creștere a temperaturii cu 1°C-2°C de la o zi la alta. Astfel încât duminică vom ajunge pe partea de sud a țării la temperaturi de 26, posibil chiar 27°C inclusiv în zona Capitalei.

În weekend vor fi temperaturi foarte ridicate pentru sfârșitul lunii martie, în toate zonele țării. Maximele de peste 20°C vor fi frecvente. Există probabilitatea ca și săptămâna viitoare să ne aducă temperaturi peste normal. În același timp așteptăm să apară din nou și precipitațiile. De mâine noapte, aria ploilor se va extinde. În cursul zilei de joi precipitațiile vor fi prezente toate regiunile țării, iar la munte, pe creștere cele mai înalte.

În unele zone, vor mai fi precipitații și sub formă de ninsoare. Inclusiv, se remarcă intensificări ale vântului. Acestea sunt tot semnalul schimbării pe care o traversăm acum, o încălzire care categoric ne arată că ne apropiem de mijlocul primăverii, conform Antena 3 CNN.