Infofinanciar > Info > Prognoza meteo pentru Paște. Vremea va fi una foarte bună pentru vacanță
Info

Prognoza meteo pentru Paște. Vremea va fi una foarte bună pentru vacanță

Prognoza meteo pentru Paște
Sursa foto: wowbiz.ro

ANM prezintă prognoza meteorologică pentru următoarea lună. A indicat că temperaturile vor fi mai sus de media obișnuită pe întreg teritoriul României. În Săptămâna Patimilor, se așteaptă precipitații în regiunile sudice și sud-estice. În timp ce temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

Pentru săptămâna 15-22 aprilie, se prognozează că temperaturile medii vor fi ușor peste valorile normale, în special în zonele extracarpatice. Regimul de precipitații se va situa ușor peste medie în cea mai mare parte a țării, cu excedente mai pronunțate în zonele montane.

În concluzie, în perioada următoare se așteaptă temperaturi mai ridicate decât de obicei, cu cantități de precipitații apropiate de normă sau ușor peste aceasta, în diferite regiuni ale țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie – 6 mai indică faptul că temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât de obicei în această perioadă. Pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în general aproape de normal în regiunile sudice și sud-estice. În timp ce în restul țării se vor înregistra deficite de precipitații, conform antena3.ro.