Infofinanciar > Info > Prognoza meteo, 9 martie. Minimele ajung la -5 grade Celsius
Info

Prognoza meteo, 9 martie. Minimele ajung la -5 grade Celsius

Prognoza meteo pentru data de 2 aprilie. Temperaturile o să scadă
sursa foto: arhiva companiei

Prognoza meteo, 9 martie. Valorile termice se vor situa aproape de medie pentru această perioadă, cu înnorări extinse și ploi slabe în Banat și Crișana, izolate în restul țării. În Carpații Occidentali și Meridionali se așteaptă ninsori. Vânt slab până la moderat, cu rafale pe litoral. Maximele vor fi între 4 și 11 grade Celsius.

Noaptea, norii se extind în vest și sud-vest, cu ploi scurte doar în zonele restrânse. Cerul va fi variabil spre senin în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali.

Prognoza meteo indică maxime cuprinse între 7-15 grade Celsius, minime între -5 și 7 grade Celsius, cu scăderi ușoare în depresiunile Carpaților Orientali până la -7 grade Celsius. Exista posibilitatea de ceață dimineața și noaptea în zone limitate. Cer variabil, cu înnorări sporadice, mai ales noaptea în Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali, cu ploi slabe localizate. La altitudini de peste 1400 m, posibile precipitații mixte. Vânt slab până la moderat, intensificări în masivele sudice, potrivit Observator.