Infofinanciar > Info > Prognoză meteo 4 aprilie. Soare strălucitor și temperaturi peste normalul perioadei
Info

Prognoză meteo 4 aprilie. Soare strălucitor și temperaturi peste normalul perioadei

Prognoza meteo pentru data de 2 aprilie. Temperaturile o să scadă
sursa foto arhiva

Vremea ne oferă foarte multe surprize. În acest sens, acest sezon de primăvară a început cu temperaturi extrem de calde și o vreme numai bună de o plimbare afară. Ziua de astăzi, 4 aprilie, vine cu un nou val de căldură. Potrivit meteorologilor, soarele va străluci pe cer, iar temperaturile se vor situa peste normalul perioadei. Totuși, în anumite zone, vom avea parte de unele precipitații.

Joi, 4 aprilie, ne vom confrunta cu unele ploi în nord, nord-vest și în centru. De asemenea, în aceste zone, vremea se va răci puțin. Dar, în restul teritoriului, ne vom putea bucura de o atmosferă însorită.

Prognoză meteo 4 aprilie

Astăzi, 4 aprilie, vom avea parte de o vreme frumoasă în majoritatea zonelor din țară. Maximele pornesc de la 12-13 grade în depresiune. De asemenea, acestea pot ajunge până la 24 de grade în sud-estul României. Condițiile meteo diferă în funcție de fiecare regiune.

În Dobrogea și Bărăgan, ne vom putea bucura de soare. Totuși, câțiva nori își vor face apariția, iar vântul va sufla slab. Vremea se menține caldă, iar temperaturile vor urca până la 23 de grade.

Vremea la nivelul țării

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, norii nu își vor face apariția. Vântul va sufla slab, iar valorile termice se vor situa peste media acestei perioade. Mai exact, vor urca până la 24 de grade. În nordul Moldovei și Bucovine, vremea nu este la fel de prietenoasă. Vom avea parte de înnorări și averse în unele locuri. De asemenea, la altitudini mari ne vom confrunta cu lapoviță sau ninsoare. După orele prânzului, vom avea parte de temperaturi de până la 19 grade.

Avem parte de o vreme mohorâtă în nordul Transilvaniei și în Maramureș. De asemenea, vor apărea ploi în anumite zone. Temperaturile se păstrează în limitele normale ale lunii aprilie. Acestea se vor situa în jurul pragului de 15 grade.

În Transilvania, dimineața va aduce temperaturi mai scăzute. Cerul va fi înnorat, iar în unele zone vor apărea ploi. Valorile termice vor atinge 17 grade la  Albă Iulia şi la Sfântu Gheorghe. În Oltenia, vremea va fi însorită, dar vântul va avea intensificări. Meteorologii au anunțat ploi în majoritatea zonelor. Totuși, vremea rămâne caldă, cu maxime ce ating pragul de 21 de grade.

Prognoză meteo Capitală

Bucureștenii au parte de noroc. Aceștia se vor putea bucura de o vreme caldă și de mult soare. Totuși, câțiva nori își vor face apariția pe cer. Maximele acestei zile se or situa în jurul valorii de 23 de grade. Totuși, la noapte, minimele vor atinge valori mai scăzute. Astfel, se vor atinge 8 grade în centrul orașului, iar în jur de 6 grade în zonele de periferie, conform Pro TV .