Infofinanciar > Info > Prognoza meteo 19 mai: Ploaie în averse și temperaturi confortabile, dar ce surprize ne aduce noaptea?
Info

Prognoza meteo 19 mai: Ploaie în averse și temperaturi confortabile, dar ce surprize ne aduce noaptea?

Vremea, ploaie, prognoza meteo
sursă foto dreamstime

Conform prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru ziua de vineri, 19 mai 2023, se prevede că vremea va fi caldă în toată țara, iar precipitații sub formă de ploaie vor avea loc pe întreg teritoriul. În unele regiuni, temperaturile se vor ridica peste 25 de grade Celsius.

Pe data de vineri, 19 mai 2023, se așteaptă ploi în majoritatea regiunilor, în ciuda încălzirii generale a vremii. La munte și în unele zone, vor fi înregistrate ploi însoțite de fulgere și tunete. Vântul va fi puternic, în special în zonele montane, unde viteza sa poate depăși 50 de km/h. Temperaturile maxime vor varia între 19 și 27 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa între 3 și 16 grade Celsius.

Vremea în București

Conform prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru vineri, 19 mai 2023, în București se prevede că cerul va fi parțial înnorat, iar viteza vântului va fi de aproximativ 30 km/h. Șansele de precipitații sunt reduse. Pe timpul nopții, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de aproximativ 15 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de aproximativ 13 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Potrivit prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru vineri, 19 mai 2023, în Constanța se prevede că cerul va fi parțial înnorat. Vântul va sufla dinspre NNE (Nord-Nord-Est) cu o viteză de până la 15 km/h. Temperatura maximă în timpul zilei va atinge 21 de grade Celsius. Pe timpul nopții, cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura minimă se va situa la aproximativ 15 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Conform prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru vineri, 19 mai 2023, în Brașov se prevede că vor avea loc averse de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de aproximativ 15 km/h. Temperatura maximă în timpul zilei va atinge 22 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă se va situa la aproximativ 9 grade Celsius.

Vremea în Oradea

Potrivit prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru vineri, 19 mai 2023, în Oradea se prognozează condiții de ploaie pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă nu va depăși 17 grade Celsius. Pe timpul nopții, vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h, iar temperatura minimă se va situa la aproximativ 9 grade Celsius.

Vremea în Iași

Potrivit prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru vineri, 19 mai 2023, în Iași se prevede că cerul va fi parțial înnorat. Temperatura maximă în timpul zilei va atinge 25 de grade Celsius, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 25 de km/h. Pe timpul nopții, cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura minimă se va situa la aproximativ 13 grade Celsius.

Vremea în Craiova

Conform prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru vineri, 19 mai 2023, în Craiova se prevede că va ploua în averse, în special în timpul după-amiezii. Temperatura maximă în timpul zilei va atinge 24 de grade Celsius. Pe timpul nopții, cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla variabil dinspre NNE (Nord-Nord-Est), iar temperatura minimă se va situa la aproximativ 12 grade Celsius, relatează Kanal D.