Infofinanciar > Info > Prognoză meteo 13 aprilie. Temperaturi ridicate de până la 27 de grade
Info

Prognoză meteo 13 aprilie. Temperaturi ridicate de până la 27 de grade

playtech.ro
sursa foto arhiva

În ultima perioadă, vremea se pare că ține cu românii. An avut parte de zile călduroase și însorite în cea mai mare parte a țării. Iar în majoritatea zonelor, maximele s-au plasat peste valorile normale ale acestei perioade din calendar. Potrivit prognozei meteo de astăzi, 13 aprilie, vom avea parte de soare și temperaturi ridicate în toată țara.

Sâmbătă, 13 aprilie, vremea se menține plăcută la nivelul României. Totuși, în zonele de deal și munte ne vom confrunta și cu precipitații slabe și cer înnorat. În plus, vântul va avea intensificări în est, centru și la munte. Maximele acestei zile pornesc de la 19-20 de grade în depresiuni. Potrivit meteorologilor, valorile termice vor urca până la 27 de grade în Oltenia.

Prognoză meteo 13 aprilie

Vremea la nivelul țării este diferită în funcție de regiuni. În Dobrogea și Bărăgan, vom avea parte de o atmosferă însorită și vânt slab. În plus, cetățenii acestor regiuni se vor bucura de temperaturi specifice verii, maximele ajungând până la 25 de grade. Totuși, la noapte cerul va fi acoperit de nori. De asemenea, vor apărea precipitații slabe, care ar putea fi însoțite de fulgere.

Vom avea parte de o zi foarte frumoasă, cu soare, câțiva nori și vânt ceva mai puternic în sudul Moldovei și nordul Munteniei. După prânz, temperatura crește până la o maximă de 25-26 de grade. În regiunile nordice ale Moldovei și Bucovinei, temperaturile sunt în creștere față de ziua precedentă. Valorile din termometre vor fi de aproximativ 24 de grade la prânz. În zonele de câmpie, va fi soare. Dar la deal și la munte, cerul va fi noros și există șanse crescute de ploaie pe termen scurt.

Vremea la nivelul țării

Se anunță o zi foarte frumoasă în Maramureș și în nordul Transilvaniei. Temperaturile pot ajunge până la 23 – 24 de grade. Iar singurul loc unde se formează nori de ploaie este în zona de deal.

În Transilvania, temperatura scade ușor față de ieri, deși este încă destul de caldă pentru această perioadă a anului. Temperaturile minime se vor situa între 19 și 20 de grade. Iar în vestul provinciei este posibil să se atingă 24 de grade. Deși vântul se întețește, vremea este în general plăcută. Totuși, în zona montană ne vom confrunta cu averse de scurtă durată.

În Oltenia, vremea va fi extrem de caldă. În această zi se vor înregistra la amiază în jur de 27 de grade. Cerul va fi însorit, iar vântul nu va reprezenta o problemă. În plus, pot apărea câteva averse în zonele de deal și la munte.

Prognoză meteo în București

Bucureștenii vor avea parte de o nouă zi numai bună de vară. La primele ore ale dimineții, în București ne vom confrunta cu înnorări. Apoi norii se risipesc și soarele iese de la amiază. Vântul va sufla slab, iar maxima din termometre va fi de 25 de grade Urmează încă o noapte caldă, cu temperaturi de 12 grade, conform Pro TV .