Infofinanciar > Info > Primul supermarket din București unde nu scanezi și nu există casier
Info

Primul supermarket din București unde nu scanezi și nu există casier

Primul supermarket unde nu scanezi și nu există casier
Sursa foto: economica.net

În luna aprilie, în București, va fi inaugurat un nou tip de magazin sub brandul Auchan Go. Acest magazin se va distinge prin absența caselor de marcat și a posibilității de a scana singuri produsele. În schimb, va fi implementată tehnologia de supraveghere video cu camere inteligente, care vor scana automat produsele. Prin intermediul aplicației CloudPick, clienții vor putea plăti direct de pe telefon în momentul în care părăsesc magazinul.

,,Acest magazin va fi operat sub brandul Auchan Go. El permite clienților să își facă cumpărăturile făra a scana produsele adăugate în coș. De asemenea, clienții nu trebuie nici măcar să treacă cu ele pe la casă, fie ea self sau astistată de angajați.

Totul se realizează printr-o aplicație dedicată, dezvoltată de compania chineză CloudPick. Clientul trebuie să atașeze un card bancar la această aplicație. Printr-un sistem complex de camere și senzori produsele vor fi „scanate” automat. La ieșirea din magazin plata se realizează automat.”, a explicat Tiberiu Dănețiu, Director de Marketing Auchan Retail România, conform stiripesurse.ro.