Infofinanciar > Info > Primul studio de înregistrări Dolby Atmos din Europa de Est s-a deschis la București
Info

Primul studio de înregistrări Dolby Atmos din Europa de Est s-a deschis la București

Primul studio de înregistrări Dolby Atmos din Europa de Est s-a deschis la București
Foto: facebook

Singurul studio de înregistrări Dolby Atmos certificat din Europa de Est (cel mai avansat sistem de sunet la nivel mondial) s-a deschis oficial la București. Acest eveniment marchează un pas semnificativ pentru industria muzicală românească și europeană.  Aici se oferă artiștilor locali și internaționali o platformă de neegalat pentru creație și producție.

Investiție de peste 1 milion de dolari

Investiția în echipament de ultimă generație, de peste 1 milion de euro, reprezintă infuzia unei companii americane de profil, WJB Media. Studiourile vor fi locul de referință pentru artiștii români care aspiră să atingă standardele internaționale în domeniul muzical. Complexul deja atrage atât vedete consacrate, cât și locale.

Bucureștiul, lider tehnologic de sound engineering

Bucureștiul a devenit un centru de top pentru tehnologia de sound recording și mastering. Certificarea studioului a fost realizată de Pavel Stverak, specialist Dolby Europe. La București a fost și Joe Hellow, alias „Dr. Sound”, unul dintre renumiții ingineri de sunet și studio designer. El a colaborat cu nume mari din industria muzicală a momentului, precum POST MALONE și PINK. Echipa este condusă de Cristi Dobrică, unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști români.